AliExpress info

Millioner af varer fra asien

AliExpress skjermbilde Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg AliExpress

AliExpress er en asiatisk, online webshop som har alt under himmel og jord. De et helt hav at produkter som møbler, tøj, smykker og meget mere.

AliExpress skjermbilde
Dyre tøjartikler til kvinder fra AliExpress

Ny bruger zonen

Ude i højre side af skærmen kan du tilgå New User Zone, hvor du kan finde en koupon, som giver dig 14 DKK til besteme varer. Du kan også tilgå dette på forsiden.

Affiliate program

Deres affiliate program er gratis og nemt at joine. De betaler dig per måned, og du kan gro din virksomhed i samarbejde med AliExpress. Jo flere salg du generer, jo mere tjener du. Læs mere om dette på deres hjemmeside.

Sælg hos AliExpress

AliExpress er en del af Alibaba som er lidt lige som Amazon, og hvis du vil, kan du også sælge på AliExpress. Det kræver dog, at du har et brand eller en virksomhed allerede, så du kan partner med dem. Du kan læse mere om dette på deres hjemmeside.

Kæmpestort og bredt udvalg

AliExpress har et enormt stort udvalg af alle mulige ting til alt, hvad du kan komme i tanke om. De har for eksempel elektronikprodukter, helse- og skønhedsprodukter, hvidevarer, mad og drikke, badeværelsesprodukter, haveprodukter og meget mere. AliExpress har ikke bare et stort udvalg, men et bredt udvalg. Det er en tøjbutik, en møbelbutik, en elektronikbutik, en værkstedsbutik og alt andet, som du kan komme i tanke om, samlet i én butik.

Levering til hele verden

AliExpress lever deres produkter som sexlegetøj, sexdukker, elektriske tandøbrster og Hi-Fi til over 200 lande i hele verden, og deres hjemmeside kan oversættes til 12 forskellige sprog.

Penge tilbage garanti

Hvis du ikke er tilfreds med dit produkt, så kan du få pengene tilbage ved at følge deres guide. Denne siger bare, at man skal kontakte sælgeren, ansøge om refundering, og så får du pengene tilbage indenfor 15 dage.

Sælgere der tilbyder gratis retur har et Free Return ikon i detalijerne på den vare de sælger.

Email- og telefonservice

AliExpress har ikke nogle telefon- eller emailservice, men du kan ringe til dem på deres kundeservice side.

Besøg AliExpress

Sosiale Medier

Du kan følge AliExpress på disse sosiale nettverkene.

Kontakt AliExpress

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass