AndLight info

High-end design til hjemmet

AndLight skjermbilde Fri fragt: Ja Retur: 365 dages returret Betalingsmetoder: Bankoverførsel, Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg AndLight

Med base i København har AndLight siden 2007 serviceret og vejledt folk i deres søgen efter high-end design til hjemmet. AndLights fokus ligger på designer lamper, altså belysning i hjemmet, men tilbyder også andre indretningsrelaterede møbler.

Kæmpe udvalg af designerlamper

AndLight har et kæmpe udvalg af designer lamper der passer ind i alle boliger og som kan købes online. De tilbyder designerlamper til alle rum fra kendte mærker såsom Ferm Living, Design By Us, David Trubridge med flere.

AndLight skjermbilde
Designer lamper fra AndLights online butik

Inspiration med Instashop

Det kan være svært at få inspiration til indretningen, men AndLight tilbyder forskellige muligheder for inspiration såsom Instashop funktionen. Her kan du se hvordan andre mennesker har indrettet deres hjem med designer lamperne fra AndLight og få inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem. Desuden har AndLight også en inspirationsside, men den er ikke just forskellig fra lampeudvælgelsessiden.

Bæredygtigt design

AndLight stræber efter at skabe en bæredygtig platform, der kan bidrage til en mere positiv indvirkning på planeten og miljøet. For at få bæredygtighedsmærket hos AndLight skal produkterne opfylde nogle miljøstandarder og krav, som i øjeblikket er materiel ansvarlighed, lav miljøpåvirkning og kreativ upcycling.

Stort udvalg af designermøbler

AndLight tilbyder også et stort udvalg af designer møbler til hjemmet. Du kan blandt andet finde designer stole, designer borde, reoler, og lysestager.

AndLight Pro

AndLight Pro er en af de førende Skandinaviske forhandlere, der kan tilbyde professionel rådgivning til erhvervs- og kontraktprojekter indenfor belysning og high-end design. Der fokuseres på professionel rådgivning i forhold til dit projekt, og du bliver rådgivet af en specialist i belysning med over 13 års erfaring. Denne funktion koster penge og købes som et abonnement.

Gratis fragt

Fragt i Danmark, Norge og Sverige er gratis hos AndLight. Det betyder derfor ikke noget, hvor stor eller hvor meget din pakke er.

Fortrydelsesret

Hos AndLight har du 365 dages fortrydelsesret, hvilket betyder, at du kan returnere din pakke i et år efter, at du modtager din pakke.

Besøg AndLight

Sosiale Medier

Du kan følge AndLight på disse sosiale nettverkene.

Kontakt AndLight

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4544446244

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass