Asos info

Kæmpe udvalg af tøj til alle

Asos skjermbilde Fri fragt: Ordrer over 30 DKK er gratis Retur: 28 dages returret Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, PayPal Prismatch: Nei Besøg Asos

Asos er en online webshop der sælger tøj, sko, smykker og skønhedsprodukter til mænd og kvinder. Desuden har de også tilbehør som smartwatches, smykker, og meget mere.

Asos skjermbilde
Tøj nyheder hos Asos

Studierabat

Som studerende kan du få 10% studierabat året rundt, hvis du går på gymnasium eller videregående uddannelser For at få denne rabat skal du validere din emaimadresse, og så får du tilsendt en rabatkode, som du kan bruge ved checkout. Dette kan du bruge på alle produkter som deres solbriller, tasker og designerbælter og andet. Du kan læse mere om dette på deres hjemmeside.

Helse- og skønhedsprodukter

Asos har også et sortiment af helse- og skønhedsprodukter som makeup, barbermaskiner, parfumer og andet.

Hvidt tøj på hvid baggrund

Det kan være svært at se nogle af Asos’ hvide tøjartikler, da deres modeller ofte står bag en hvid baggrund. Dette gør, at de hvide farver blender sammen og gør det svært at se tøjet. Dette er for eksempel et problem, når man kigger på hvide kjoler.

Outlet

Asos har en outlet online webbutik, hvor du kan browse varer der er på udsalg. Her finder du for ofte tøj til den modsatte sæson end den, vi befinder os i, men også andre varer der er på udsalg.

Designertøj til mænd

På herrenes side af Asos kan man ikke tilgå designertøj og tilbehør på samme måde, som man kan på damernes side. Det vil sige, at du, som mand, ikke kan søge bestemte designertøjsartikler, som kvinderne kan. Du kan dog søge efter specifikke brands.

Fri fragt på ordrer over 30 DKK

Hos Asos kan du få fri fragt med PostNords Standard Pick Up Point, hvis du køber for over 30 DKK. Du kan også vælge andre leveringsmetoder som Click & Collect og Standard Home Delivery med BudBee og andet.

28 dages returret

Hos Asos får du 28 dages returret fra dagen du modtager din pakke. De skriver, at de stræber efter at refundere dig indenfor 14 dage efter, at varen er modtaget i deres varehus.

Ingen callcenter

Du kan ikke kontakte Asos via et mobiltelefonnummer, men du kan sende dem en email under Kundeservie og Engagement.

Besøg Asos

Sosiale Medier

Du kan følge Asos på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Asos

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass