Bedre Nætter info

Madrasser og senge til soveværelset

Bedre Nætter skjermbilde Fri fragt: Ja Retur: 100 dages returret Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Ja Besøg Bedre Nætter

Bedre Nætter er en online butik, hvor du kan købe senge og madrasser samt andet tilbehør, som kan hjælpe dig med at sove bedre. Bedre Nætter er startet af tre gutter med et vision om at sove bedre.

Senge og madrasser

Bedre Nætter har et bredt sortiment af senge og madrasser. De sælger blandt andet elevationssenge, kontinentalsenge og sovesofaer, og har derudover også boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser og skummadrasser, så der er noget for alle.

Bedre Nætter skjermbilde
Sengekategorier fra den online butik Bedre Nætter

Inspiration til soveværelset

Bedre Nætter har en inspirationsside, hvor du kan shoppe direkte fra deres Instagram. Søger du efter tagget #bedrenaetter, eller kontoen @bedrenaetter, så kan du se, hvordan andre har indrettet deres soveværelse med senge, dyner og puder fra Bedre Nætter.

Produktanmeldelser

Du kan finde produktanmeldelser af Bedre Nætters produkter. Disse indsamlinger er taget fra Yotpo fremfor trustpilot, da de mener, at anmeldelserne bliver placeret på de enkelte produkter – derfor kan man nu se anmeldelser fra andre som har købt præcis det produkt man sidder og overvejer.

Gratis fragt

Bedre Nætter tilbyder gratis levering af alle produkter uanset prisen. Du kan dog vælge at tilkøbe opbæring af produktet for 299 DKK eller opbæring og montering til 599 DKK, når du tjekker ud ved kassen.

Prisgaranti

Bedre Nætter har prisgaranti i 30 dage hvilket betyder, at hvis du finder et af deres produkter et andet sted, til en billigere pris, så matcher de prisen inklusiv leveringsprisen.

Ombytning

Du har 100 dages returret hos Bedre Nætter. Forsendelsen skal pakkes forsvarligt ind i plast og fremsættes til afhentning, men du kan betale 299 DKK for, at fragtmanden gør det for dig.

Besøg Bedre Nætter

Sosiale Medier

Du kan følge Bedre Nætter på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bedre Nætter

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4578750077

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass