Biva info

Indretning og interiør til hjemmet

Biva skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg Biva

Biva tilbyder møbler til hele hjemmet som for eksempel spisestuen, soveværelset, børneværeselet, kontoret og andet.

Biva skjermbilde
Sofaer af forskellige typer fra Biva

E-mærket

Biva har haft e-mærket siden 12-04-2019, hvilket betyder, at Biva lever op til lovgivningen indenfor e-handel i forhold til sikker betaling, køberbeskyttelse og andet.

Filtrene er ikke omfattende

Bivas filtre er ikke just omfattende. De fleste kategorier har mulighed for at sortere efter pris, på lager, på tilbud, nyheder, farve og materiale. Nogle få kategorier har mål og længde tilføjet, men ellers er der ikke gode sorteringsmuligheder.

PrinceRunner købsgaranti

Hvis du bliver medlem af PriceRunner bliver alle dine køb helt gratis omfattet af en købsgaranti. Denne garanti dækker køb op til 50.000 DKK og gælder også i andre butikker udvalgt af PrinceRunner.

Afbetaling og lån

Hos Biva kan du vælge at betale dine møbler over flere måneder med afbetaling. Du kan også vælge at tage et lån, hvilket sker i samarbejde med SparXpres, hvis du låner over 2.000 DKK. Dette kan være smart, hvis du skal købe større møbler som for eksempel borde, stole, sofaer som chaiselong sofaer, daybedsofaer, senge, lamper og andet.

Outlet og tilbud

Biva har to forskellige kategorier til tilbud og til deres outlet. I outlet webbutikken finder du blandt andet udgåede modeller, lagervarer og møbler med enkelte småfejl som for eksempel ridser eller skrammer. Hvorimod i tilbudskategorien finder du varer på tilbud.

Live chat

Du kan chatte live med Bivas kundeservice gennem Facebook Messenger.

Levering og pris

Biva sender din ordre med Post Nord eller GLS, og du kan spore din pakke, når du har købt den. Deres fragt er ikke gratis og kommer an på vægten af det, som du køber. Din fragt kommer dog aldrig til at koste mere end 595 DKK.

14 dages returret

Hos Biva får du 14 dages returret, og du skal have kontakt til kundeservice før, at du returnerer din vare. Hvis du skal returnerer en større varer som naturligt ikke kan sendes med post, så opkræver de op til 1.500 DKK for at afhente denne vare ved din kantsten. Større møbler indebærer møbler som sofaer og senge.

Besøg Biva

Sosiale Medier

Du kan følge Biva på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Biva

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4575525252

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass