Bloomingville info

Designer boligindretning til overkommelig pris

Bloomingville skjermbilde Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg Bloomingville

Bloomingville er en online webshop som sælger et udvalg af hus- og haveprodukter til køkkenet, haven, badeværelset og mere.

Bloomingville skjermbilde
Her ses et udvalg af designer gulvlamper fra Bloomingville

Filtersystemet

Bloomingvilles filtersystemer er problematisk. Det er ikke nemt at læse teksten i deres filtersystem. Hvis du for eksempel vil søge efter type i deres tekstiler, kan man næsten ikke se subkategorierne på grund af skriftens farve og baggrunden. Desuden er hjemmesiden dansk, men deres filtersystem er engelsk. Der er kun mulighed for at søge efter billigste varer først. I kategorier som lænestole og barstole virker prisfiltret alligevel ikke.

We Care produkter

Bloomingville har en produktkategori der hedder ‘We care’ produkter. Her kan du finde alle deres miljøbevidste produkter. Her finder du alt fra tæpper og puder til borde og stole.

Inspiration

I navigationsbaren på Bloomingvilles hjemmeside kan du finde kategorien Inspiration. Her finder du en masse artikler, som kan give dig inspiration til indretningen af dit hjem. Der er for eksempel artikel overskrifter her som Jul 2022, Inspiration til børneværelset, Guide til lækre håndklæder og meget mere. Du kan også finde inspiration på deres sociale medier.

Manglede informationer

Der er ingen informationer om fragt, levering, returret, reklamationsret eller garanti på Bloomingvilles hjemmeside. Desuden er der ingen informationer om, hvilke betalingsmuligheder du har. Man må gå ud fra, at de skriver noget, når man kommer til checkout.

Brands

Bloomingville har fire forskellige brands som er Bloomingville, Creative Collection, Bloomingville Mini og Illume x Bloominville. Disse brands handler alle om boligindretning. Creative Collection handler om at nyde en autentisk livsstil, omfavne livet og leve hver dag. Her kan du finde produkter som bordlamper, billeder og meget mere.

Besøg Bloomingville

Sosiale Medier

Du kan følge Bloomingville på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bloomingville

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4596264645

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass