Bodylab info

Træningsudstyr og supplementer til fitness enthusiaster

Bodylab skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, ViaBill Prismatch: Nej Besøg Bodylab

Bodylab er en online webbutik som sælger et udvalg af træningsudstyr, kosttilskud, træningstasker, kettlebells og mere.

Bodylab skjermbilde
Whey og Clear Whey protein pulver i Bodylabs udvalg

4,8/5 Trustpilot

Bodylab har en Trustpilot rating på 4,8/5 stjerner baseret på over 36.900 anmeldelser.

Tilbudskategorien

Bodylab har en tilbudskategori, hvor du kan browse deres tilbudsvarer. Her finder du produkter som kreatin, vitaminer, energi drikke, protein pulver, træningstøj, håndvægte og meget mere på udsalg.

Kom i gang

På denne hjemmeside kan du finde en masse gode artikler om, hvordan du kan komme i gang med din træning. Der er for eksempel guides og artikler til muskelopbygning, vægttab, sundere hverdage og cardio. Desuden har de artikler om the CrossFit Games 2021, summer workouts, EAAs, sixpacks, kostplaner og meget mere.

Opskrifter

Bodylab har en hel side dedikeret til opskrifter til morgenmad, mellemmåltiderne, snacks, desserter og drikke. De har en oversigt over nogle af deres opskrifter som vaniljebowls med minipandekager, marmoreret cookie bread, varm kakao med fluffy skumnissecreme, purple smoothie bowls og meget mere. Dette er sundere desserter som er høje i protein og kan tilfredsstille dine cravings.

Fragt

Du får fri fragt på ordrer over 399 DKK, men hvis du ikke bestiller over dette beløb, så koster det 29 DKK at fragte dine varer.

Besøg Bodylab

Sosiale Medier

Du kan følge Bodylab på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bodylab

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4596525525

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass