Cdon info

En online webshop det har alt, hvad du mangler

Cdon skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Qliro, Trustly Prismatch: Nei Besøg Cdon

Cdon er en online webstore som sælger et kæmpestort udvalg af alt, du kan komme i tanke om. De har for eksempel sport- og træningsprodukter, elektronik, helse- og skønhed, hus- og haveprodukter og meget mere.

Cdon skjermbilde
De dyreste computere fra Cdons hjemmeside

Mangel på filtre

Denne webshop har et meget kedeligt filtersystem taget i betragtning af, hvor mange forskellige varer, de sælger. De har et kæmpe udvalg af bøger, spil, interiør, skønhedsprodukter og meget mere, men deres filtre viser kun mulighed for tilpasning efter mærke, pris og varens tilstand. Så det kan være svært at finde det, du vil købe.

Mangel på kategorier

Cdon har et kæmpestort udvalg af produkter som smykker, sneakers, støvler, sandaler, tøj og meget mere, men mange af disse ting er ikke repræsenteret i deres kategorier. Hvis de er i kategorier, så er det ikke altid alle deres produkter af denne type, som kommer op, når du sortere efter dem.

Kæmpe udvalg

Cdon har et kæmpestort og bredt udvalg af varer. Her kan du finde alt fra film, computere og mobiltelefoner til sexlegetøj, sportsudstyr og friluftslivsprodukter. Du kan også browse deres kampager og varemærker, som de også har et hav af. De har for eksempel mærker som Star Wars, LEGO, Samsung, Harry Potter, Barbie, Apple, Disney, NERF og mange flere.

Gavekort

Du kan købe gavekort hos Cdon fra beløber mellem 200 – 2.000 DKK, men det er også muligt selv at skrive et beløb ind.

Deals lige nu

I kategorien Deals lige nu! finder du et udvalg af aktuelle deals inden for deres mest populære kategorier. Her finder du for eksempel legetøj, køkkenprodukter, tilbehør, headset og meget mere.

Fragt er ikke gratis

Der er ikke fri fragt hos Cdon. Det koster for det meste mellem 29 – 49 DKK afhængig af hvilken samarbejdspartner, du køber fra. De skriver dog på nogle af deres produkter, at der er fri fragt på dem.

Besøg Cdon

Sosiale Medier

Du kan følge Cdon på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Cdon

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass