Deichmann info

Sko til alle fra kendte mærker

Deichmann skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 299 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Mobile Pay, PayPal Prismatch: Nei Besøg Deichmann

Deichmann er en online webbutik som sælger et udvalg af sko til mænd, kvinder og børn.

Deichmann skjermbilde
Deichmanns top-selling sneakers til damer

Brands

Deichmann sælger skotyper som klipklappere, støvler, sandaler og mange flere. Disse produkter kommer fra kendte brands som Adidas, NIKE, Asics, Crocs, FILA, Kappa, Hummel, Skechers, Reebok, 5th Avenue og mange flere.

Tilbud

Deichmann har en tilbudskategori under navnet Sale. Her finder du et udvalg af sko på tilbud som for eksempel sneakers, vinterstøvler, højhælede, business sko og mange flere typer.

Virksomheden skal tjene mennesket

Deichmann er og forbliver en familievirksomhed. Sådan har det altid været, og bliver ved med. Deichmann-familien føler sig moralsk forpligtet af det kristelige menneskesyn og tilstræber at få disse værdier til at komme til udtryk i virksomhedens dagligdag. Firmaets vision er at “Virksomheden skal tjene mennesket”. Denne vision er det grundlæggende som er med i de daglige driftsmæssige beslutninger, og som ligger virksomhedens ledelse meget på sinde.

FAQ

Deichmann har en FAQ, som du kan benytte for at se de mest stillede spørgsmål. Her finder du spørgsmål som Kan jeg søge online efter en vare i en butik? Er alle varer i onlineshoppen også til salg i Deichmann-butikker? Er der prisforskel mellem onlineshoppen og de fysiske butikker?

Fragt og levering

Hos Deichmann er leveringer til pakkeshop over 299 DKK gratis. Under dette beløb koster det 29 DKK i fragt. Hjemmelevering koster 49 DKK uanset ordrebeløbet. Deichmann har samarbejde med PostNord og GLS. Som udgangspunkt bliver alle deres pakker fra PostNord leveret med omdeling til den adresse, du har angivet som leveringsadresse og alle pakker fra GLS leveret til den valgte pakkeshop, du har angivet ved bestillingen. Er du ikke hjemme, vil postbuddet tage pakken med retur igen og aflevere pakken på nærmeste afhentningssted, hvor den kan afhentes. Du kan også spore din pakke.

Returnering

Returnering er gratis i op til 60 dage. De vedlægger et returlabel med i pakken, som du kan benytte, ellers kan du også besøge din nærmeste Deichmann butik og returnere eller bytte varen der.

Besøg Deichmann

Sosiale Medier

Du kan følge Deichmann på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Deichmann

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4533343814

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass