Muubs skjermbilde
1

Muubs

Skubber grænserne for innvoation i interiør- og møbelbranchen

Denne online webbutik tilbyder et udvlag af designer borde fra mærket Muubs. Her finder du bordtyper som spiseborde, natborde, konsolborde, skriveborde, sideborde, barborde og sofaborde. Der er ingen filtre i Muubs produktkategorier, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Dette kan være problematisk, da der er mange varer i hver kategori.

Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Lene Bjerre skjermbilde
2

Lene Bjerre

Dansk design med omtanke

Hos denne online webstore kan du købe et udvalg af designer borde fra mærket Lene Bjerre. Webshoppen sælger også et udvalg af andre møbler som sofaer, puffer, stole, lænestole, rulleborde, rattanmøbler, reoler, opbevaring, spejle, knager, bambusmøbler og andet. Der er også et filtre i denne kategori, som du kan bruge til at søge efter parameter som produkttype, pris og farve.

Pris: 750 - 5.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal, ViaBill
Besøg Info
Ferm Living skjermbilde
3

Ferm Living

Boligindretning, møbler og andet

På denne hjemmeside kan du finde et udvalg af designer borde fra mærket Ferm Living. Der er ikke noget filtersystem her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Du kan også browse et udvalg af andre produkter til hjemmet som møbler, sofaer, tapet, køkkenprodukter, tekstiler, dekorationer, lamper og andet.

Pris: 1.000 - 22.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 1.000 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Klarna, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Bloomingville skjermbilde
4

Bloomingville

Designer boligindretning til overkommelig pris

Bloomingville er en online webshop som sælger et udvalg af hus- og haveprodukter til køkkenet, haven, badeværelset og mere. Filtersystemet Bloomingvilles filtersystemer er problematisk. Det er ikke nemt at læse teksten i deres filtersystem. Hvis du for eksempel vil søge…

Pris: På denne hjemmeside kan du browse et udvalg af designer borde fra mærket Bloomingville. Her finder du bordtyper som skriveborde, barborde, kaffeborde, konsolborde, spiseborde, makeup borde, sideborde og andre. Du kan også browse et udvalg af andre møbler fra denne webshop som puffer, skamler, hylder, reoler, sofaer, bænke, konsoller, rumdelere, stole, daybeds, skabe og vitriner. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov. DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Normann Copenhagen skjermbilde
5

Normann Copenhagen

Kvalitetsdesign til hverdagen

Hos denne online webshop finder du et udvalg af designer borde. Der er bordtyper her som spiseborde, sofaborde, sideborde og skriveborde. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Normann Copenhagen som spisebordsstole, lænestole, barstole, bænke, sofaer, hylder, skænke og andet. Der er intet filtre her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.400 - 33.600 DKK Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal
Besøg Info
Eva Solo skjermbilde
6

Eva Solo

Bredt udvalg af godt design til hus og have

Eva Solo er en online webshop som sælger et udvalg af hus- og haveprodukter. Filtre Eva Solo har ikke nogle filtre i deres kategorier, så du har ikke mulighed for at tilpasse din søgning efter behov. Det er dog ikke…

Pris: Denne online webshop sælger et udvalg af designer borde fra mærket Eva Solo. Her finder du spiseborde og sofaborde. Du kan også browse et bredt udvalg af andre produkter til hjemmet her som ildsteder, solcellelamper, terrassevarmere, badeværelsesprodukter, vaser, lysestager, selvvandende potter, vandkander, reoler, barstole, lamper, spejle, køkkenudstyr, borddækningsprodukter og meget mere. DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Gubi skjermbilde
7

Gubi

Design hus som laver elegante møbler, lamper og interiør

Hos denne online webstore finder du et udvalg af designer borde fra mærket Gubi. Her kan du browse et udvalg af forskellige bordtyper som barborde, kaffeborde, spiseborde, sofaborde og andre. Der er ikke noget filtersystem i denne kategori, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Gubi som lamper, stole, sofaer, skriveborde, opbevaring, spejle, tæpper og andet.

Pris: 5.000 - 60.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Louis Vuitton skjermbilde
8

Louis Vuitton

Kendt designerbrand der sælger tøj og tilbehør

Hos denne online webstore kan du købe et udvalg af sofaborde. Disse sofaborde kommer fra Louis Vuitton og koster mange penge. Louis Vuitton har også et udvalg af andre møbler som sofaer, stole, spejle og andet. De er dog mest kendt for deres designertasker, som du også kan finde på denne hjemmeside. Desuden sælger de også designertøj og designersko. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 320.000 - 575.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, PayPal
Besøg Info
Armani skjermbilde
9

Armani

Armani er et populært designerbrand som sælger tøj, sko og meget mere

Denne online webstore tilbyder et udvalg af borde som skriveborde, spiseborde og andre. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler her som sofaer, skabe, bogreoler, stole, senge og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, PayPal
Besøg Info
Bolia skjermbilde
10

Bolia

Designermøbler og dekoratiner til interiøren

Denne online webstore tilbyder et udvalg af designer borde som spiseborde, skriveborde, sofaborde og sideborde. Desuden kan du også browse et bredt udvalg af andre møbler hos Bolia som sofaer, lænestole, puffer, skænke, barmøbler, tekstiler, kommoder, hylder, reoler, lamper, bænke, senge, udendørsmøbler og meget mere.

Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Gavekort, Mobile Pay
Besøg Info
Bahne skjermbilde
11

Bahne

Dyrt interiør, mode og helse til alle

Denne online webshop tilbyder et udvalg af designer borde fra designere som Menu, Normann Copenhagen, Rewind Workshop, Roon & Rahn, FDB Møbler, Hübsch, Gejst, AYTM, Broste Copenhagen og mange flere. Derudover kan du også finde et udvalg af andre interiørprodukter på denne website som for eksempel bakker, bøger, dekorationer, kontorartikler, kurve, lys, lysestager, plakater og meget mere.

Pris: 400 - 28,500 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort
Besøg Info
Cdon skjermbilde
12

Cdon

En online webshop det har alt, hvad du mangler

Hos denne online webbutik finder du et bredt udvalg af designer borde som aktivitets-, bar-, klap-, rulle-, poker-, senge-, side-, sofa- og spiseborde. Her finder du borde fra mærker som Adar, Alpina, Amscan, Apac, Dirtypigs, Edding, Fmd, Form Living, Hama, Hega, Finger Ray og mange flere. De har også en masse andre produkter i denne kategori som jordnøddesuppe, konfetti og andet, hvis du sorterer efter laveste pris.

Pris: Op til 70.000 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Qliro, Trustly
Besøg Info
Coolshop skjermbilde
13

Coolshop

Kæmpe udvalg af varer til hele hjemmet

Coolshop er en kæmpe online webbutik fyldt med alt til hjemmet og til dig som elektronik, haveprodukter, skønhedsprodukter og meget mere. 4,4/5 Trustpilot Coolshop har en rating på 4,4/5 stjerner på Trustpilot, som er baseret på over 140.000 anmeldelser. Designerprodukter…

Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Faktura, Gavekort, Klarna, Mobile Pay
Besøg Info
XL Møbler skjermbilde
14

XL Møbler

Smarte møbler til din interiør

XL Møbler er en online webbutik som sælger et stort udvalg af hus- og haveprodukter. Sofaer XL Møbler har et kæmpe udvalg af over 1.000 sofaer som for eksempel chaiselong sofaer, sovesofaer og daybeds. Der er også produkter her, som…

Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
Imerco skjermbilde
15

Imerco

Køkken, bolig og El til hjemmet

På denne online webshop kan du finde et udvalg af designerborde. De er lavet af designere som Bloomingville, Lene Bjerre, Villa Collection, cinas, Zone og andre. Her finder du bordtyper som spise-, sofa-, side-, bakke-, rulle-, skrive- og barborde. Du kan også købe et udvalg af andre møbler hos Imerco som stole, sofaer, bænke, skamler, reoler, hylder, havemøbler og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: Op til 21.000 DKK Fri fragt: Fri fragt ved køb over 500 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
DPJ Workspace skjermbilde
16

DPJ Workspace

Møbler og belysning til erhverv og privatbrug

Hos denne online webshop kan du finde et udvalg af designer borde. Der er bordtyper her som konferenceborde, spiseborde, caféborde, sofaborde, sideborde, barborde, skriveborde, klapborde og andre. Deres borde kommer fra mærker som Vitra, Generic, Brizley of Scandinavia, Gubi, Fogia, Bruno Mathsson International og andre.

Pris: 980 - 206.500 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort, Klarna
Besøg Info
AndLight skjermbilde
17

AndLight

High-end design til hjemmet

AndLight tilbyder designer borde til hele hjemme. Dette inkluderer sofaborde, konsolborde, sengeborde og skriveborde fra mærker såsom Fritz Hansen og AYTM. Bordene starter fra en pris på lidt over 1.000 DKK. Bordene i den højeste ende af prisklassen her er GUBI Moon sofaborde.

Pris: 1.000 - 35.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Bankoverførsel, Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass