Lene Bjerre skjermbilde
1

Lene Bjerre

Dansk design med omtanke

Lene Bjerre er en online webshop som sælger et udvalg af dansk design til stuen, køkkenet, haven og meget mere. Kategori kludder Lene Bjerre har kludder i kategorieren Møbler. Deres designer stole findes i kategorien Sofaer & Puffer. Der er…

Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal, ViaBill
Besøg Info
Bloomingville skjermbilde
2

Bloomingville

Designer boligindretning til overkommelig pris

Denne online webbutik tilbyder et udvalg af designer lænestole fra mærket Bloomingville. Du kan også browse et udvalg af andre møbler fra denne webshop som puffer, skamler, hylder, reoler, borde, bænke, konsoller, rumdelere, sofaer, daybeds, skabe og vitriner. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 600 - 9.000 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Normann Copenhagen skjermbilde
3

Normann Copenhagen

Kvalitetsdesign til hverdagen

Denne online webshop tilbyder et udvalg af designer lænestole fra mærket Normann Copenhagen. Du kan også finde et udvalg af andre stole som spisebordsstole, barstole, drejestole og tilbehør til dem. De har også et udvalg af andre møbler her som bænke, sofaer, spiseborde, sofaborde, sideborde, skriveborde, hylder, skænke og andet. Der er ikke noget filtersystem i denne kategori, så du kan ikke tilpasse din søgning.

Pris: 3.400 - 22.100 DKK Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Eva Solo skjermbilde
4

Eva Solo

Bredt udvalg af godt design til hus og have

Hos Eva Solo kan du købe et udvalg af designer lænestole. Du kan også browse et bredt udvalg af andre produkter til hjemmet her som ildsteder, solcellelamper, terrassevarmere, badeværelsesprodukter, vaser, lysestager, selvvandende potter, vandkander, reoler, spiseborde, barstole, lamper, spejle, køkkenudstyr, borddækningsprodukter og meget mere.

Pris: 20.000 - 22.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
Gubi skjermbilde
5

Gubi

Design hus som laver elegante møbler, lamper og interiør

Denne online webstore tilbyder et udvalg af lounge stole fra mærket Gubi. Du kan også browse et udvalg af andre stole her som spisebordsstole, stole til møder, puffer, sofaer, barstole og andre. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Gubi som lamper, borde, sofaer, skriveborde, opbevaring, spejle, havemøbler, tæpper og andet. Du kan shoppe efter deres kollektioner. De har kollektioner som Obello Lamp, Pacha Outdoor, Bohemian 72 og Tropique.

Pris: 6.000 - 20.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Bolia skjermbilde
6

Bolia

Designermøbler og dekoratiner til interiøren

Bolia er en online webshop som sælger et udvalg af designermøbler, dekorationer og meget mere til hjemmet. Synlighed Hvis du ikke har en god skærm, så er synligheden på mange af deres produkbeskrivelser, navne og kategorier dårlig. Det sker, når…

Pris: Op til 39.000 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Gavekort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Cdon skjermbilde
7

Cdon

En online webshop det har alt, hvad du mangler

Denne online webbutik tilbyder et udvalg af designer lænestole fra mærker som Scandinavian Choice, Trademax.Dk, Ebuy24, Medina, Slowmoose, Verikon og mange flere. Der er også et bredt udvalg af andre designer produkter, som du kan gennemse hos Cdon som møbler, vægure, lamper, borde, hylder, lysestager, dekorationer, bænke og meget mere. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: Op til 32.900 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Qliro, Trustly
Besøg Info
XL Møbler skjermbilde
8

XL Møbler

Smarte møbler til din interiør

Hos denne online webbutik finder du et udvalg af designerlænestole fra brands som Hjort Knudsen, William, Liverpool Chesterfield, Smögen, Aberdeen Liverpool Chesterfield, Haga Arizona og andre. Du kan også finde et udvalg af loungestole, skamler, gyngestole, otiumstole og massagestole på denne hjemmeside, samt en masse andre store møbler.

Pris: 500 - 20.000 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
Imerco skjermbilde
9

Imerco

Køkken, bolig og El til hjemmet

På denne hjemmeside finder du et udvalg af designerstole som spisebordsstole, lænestole, gyngestole og barstole. Der er stole i denne kategori fra brands som Andersen Furniture, Bloomingville, CASA Living, Cozy Living og Lene Bjerre. Imerco har også et filtre, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: Op til 15.000 DKK Fri fragt: Fri fragt ved køb over 500 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
DPJ Workspace skjermbilde
10

DPJ Workspace

Møbler og belysning til erhverv og privatbrug

Hos denne online webbutik finder du et udvalg af designer lænestole fra mærker som Normann Copenhagen, Fritz Hansen, Warm Nordic, Fogia, Blå Station, Gubi og andre. Du kan også browse et udvalg af andre stoltyper som konferencestole, barstole, klapstole, stabelstole, sæder, kontorstole, spisebordsstole og andet. Webshoppen tilbyder også et udvalg af andre møbler som borde, kantine sæt, komplette arbejdspladser, skamler, bænke, kontorprodukter, garderobeskabe, skænke, hylder, kroge, sofaer, lænestole, fodskamler og meget mere.

Pris: 2.200 - 84.000 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort, Klarna
Besøg Info
AndLight skjermbilde
11

AndLight

High-end design til hjemmet

AndLight er Europas førende online forhandler af high-end design der har, med fokus på design, skabt en unik platform for indretningsrelateret indhold. Med base i København har AndLight siden 2007 serviceret og vejledt folk i deres søgen efter high-end design til hjemmet.

Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Bankoverførsel, Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass