Muubs skjermbilde
1

Muubs

Skubber grænserne for innvoation i interiør- og møbelbranchen

På denne hjemmeside kan du browse et udvalg af designer skriveborde fra mærket Muubs. Disse borde er meget dyre. Der er også andre bordtyper her som natborde, konsolborde, spiseborde, sideborde, barborde og sofaborde. Der er ingen filter i Muubs produktkategorier, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Dette kan være problematisk, da der er mange varer i hver kategori.

Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Bloomingville skjermbilde
2

Bloomingville

Designer boligindretning til overkommelig pris

Hos denne online webshop finder du et udvalg af designer skriveborde fra mærket Bloomingville. Du kan også browse et udvalg af andre møbler fra denne webshop som puffer, skamler, hylder, reoler, sofaer, bænke, konsoller, rumdelere, stole, daybeds, skabe og vitriner. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 3.000 - 7.500 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Normann Copenhagen skjermbilde
3

Normann Copenhagen

Kvalitetsdesign til hverdagen

Hos Normann Copenhagen kan du købe et udvalg af designer skriveborde. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som spiseborde, sideborde og sofaborde. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Normann Copenhagen som spisebordsstole, lænestole, barstole, bænke, sofaer, hylder, skænke og andet. Der er intet filtre her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 5.300 DKK Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Gubi skjermbilde
4

Gubi

Design hus som laver elegante møbler, lamper og interiør

Denne online webbutik tilbyder et udvalg af designer skriveborde fra mærket Gubi. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som barborde, kaffeborde, spiseborde, sofaborde og andre. Der er ikke noget filtersystem i denne kategori, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Gubi som lamper, stole, sofaer, skriveborde, opbevaring, spejle, tæpper og andet.

Pris: 10.000 - 25.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Armani skjermbilde
5

Armani

Armani er et populært designerbrand som sælger tøj, sko og meget mere

Armani er en online webshop inddelt i mindre webshops. De sælger et kæmpestort udvalg af designervarer som tøj, sko, tilbehør, makeup og meget mere. Webbutikken kan virke en smule kompliceret med de mange forskellige webshops. Armani Beauty En af Armanis…

Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, PayPal
Besøg Info
Bolia skjermbilde
6

Bolia

Designermøbler og dekoratiner til interiøren

Hos denne online webstore kan du browse et udvalg af designer skriveborde fra mærker som Glismand & Rudiger, HI.HI.Studio og Michael H. Nielsen. Bolia tilbyder også et bredt udvalg af andre kontormøbler som kontorstole, bordlamper, kontoropbevaring, kontortilbehør, knager, ophæng og andre produkter. Desuden har de et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 7.300 - 13.600 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Gavekort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Bahne skjermbilde
7

Bahne

Dyrt interiør, mode og helse til alle

Denne online webshop tilbyder et udvalg af designer skriveborde fra mærkerne FDB Møbler, HAY, Hübsch, Menu og Normann Copenhagen. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler hos denne webshop som andre bordtyper, bænke, reoler, havemøbler, stole og meget mere. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.000 - 8.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort
Besøg Info
Cdon skjermbilde
8

Cdon

En online webshop det har alt, hvad du mangler

Hos denne online webshop finder du et udvalg af designer kontorborde fra mærker som Lifespan Fitness, Dkd Home Decor, Slowmoose, Bigbuy, Deltaco, Dirtypigs, Fmd og mange flere. Der er også et bredt udvalg af andre designer produkter, som du kan gennemse hos Cdon som møbler, vægure, lamper, borde, hylder, lysestager, dekorationer, bænke og meget mere. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: Op til 20.900 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Qliro, Trustly
Besøg Info
Imerco skjermbilde
9

Imerco

Køkken, bolig og El til hjemmet

Denne online webbutik tilbyder et udvalg af otte designerskriveborde fra mærkerne Lene Bjerre, Villa Collection og Zone. Du kan også købe et udvalg af andre møbler hos Imerco som andre bordtyper, stole, sofaer, bænke, skamler, reoler, hylder, havemøbler og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.800 - 4.400 DKK Fri fragt: Fri fragt ved køb over 500 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
DPJ Workspace skjermbilde
10

DPJ Workspace

Møbler og belysning til erhverv og privatbrug

Hos denne online webbutik kan du købe et udvalg af designer skriveborde som er faste eller kan hæve og sænke. Disse skriveborde er designet af designere som Firekt Interiör, Brizley of Scandinavia, Menu, Gubi og andre. DPJ Workspace tilbyder også et udvalg af andre bordtyper som konferenceborde, caféborde, sofaborde, sideborde, barborde, sofaborde, klapborde og andre.

Pris: 2.100 - 30.700 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort, Klarna
Besøg Info
AndLight skjermbilde
11

AndLight

High-end design til hjemmet

AndLight har et udvalg af designer skriveborde som kan tilgås under 'Home', ved brug af kategorifilteret. Her finder du for eksempel borde såsom &Tradition In Between SK23 Sofabord Eg H48 cm til 2.200 DKK. AndLight sælger også et udvalg af andre produkter til hjemmet på nettet. Her finder du for eksempel lamper, spejle, reoler, gulvtæpper, skabe, borde, stole, vaser, skåle og meget mere.

Pris: 2.200 - 30.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Bankoverførsel, Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass