Muubs skjermbilde
1

Muubs

Skubber grænserne for innvoation i interiør- og møbelbranchen

På denne hjemmeside kan du browse et udvalg af designer sofaborde fra mærket Muubs. Disse borde er meget dyre. Der er også andre bordtyper her som natborde, konsolborde, spiseborde, sideborde, barborde og skriveborde. Der er ingen filtre i Muubs produktkategorier, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Dette kan være problematisk, da der er mange varer i hver kategori.

Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Lene Bjerre skjermbilde
2

Lene Bjerre

Dansk design med omtanke

På denne hjemmeside kan du finde et udvalg af designer sofaborde fra mærket Lene Bjerre. Webshoppen sælger også et udvalg af andre møbler som sofaer, puffer, stole, lænestole, rulleborde, rattanmøbler, reoler, opbevaring, spejle, knager, bambusmøbler og andet. Der er også et filtre i denne kategori, som du kan bruge til at søge efter parameter som produkttype, pris og farve.

Pris: 4.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal, ViaBill
Besøg Info
Ferm Living skjermbilde
3

Ferm Living

Boligindretning, møbler og andet

På denne hjemmeside kan du finde et udvalg af runde designer sofaborde fra mærket Ferm Living. Der er ikke noget filtersystem her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter sofaborde. Derfor må du browse bordkategorien for at finde dem. Du kan også browse et udvalg af andre produkter til hjemmet som møbler, sofaer, tapet, køkkenprodukter, tekstiler, dekorationer, lamper og andet.

Fri fragt: Fri fragt over 1.000 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Klarna, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Bloomingville skjermbilde
4

Bloomingville

Designer boligindretning til overkommelig pris

Bloomingville er en online webshop som sælger et udvalg af hus- og haveprodukter til køkkenet, haven, badeværelset og mere. Filtersystemet Bloomingvilles filtersystemer er problematisk. Det er ikke nemt at læse teksten i deres filtersystem. Hvis du for eksempel vil søge…

Pris: Hos denne online webshop finder du et udvalg af designer sofaborde fra mærket Bloomingville. Der er også andre bordtyper hos denne webshop som skriveborde, barborde, spiseborde, konsolborde, makeup borde, sideborde og andre. Du kan også browse et udvalg af andre møbler fra denne webshop som puffer, skamler, hylder, reoler, sofaer, bænke, konsoller, rumdelere, stole, daybeds, skabe og vitriner. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov. DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Normann Copenhagen skjermbilde
5

Normann Copenhagen

Kvalitetsdesign til hverdagen

Denne online webstore tilbyder et udvalg af sofaborde fra mærket Normann Copenhagen. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som spiseborde, sideborde og skriveborde. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Normann Copenhagen som spisebordsstole, lænestole, barstole, bænke, sofaer, hylder, skænke og andet. Der er intet filtre her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.400 - 8.100 DKK Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal
Besøg Info
Eva Solo skjermbilde
6

Eva Solo

Bredt udvalg af godt design til hus og have

Hos denne online webstore finder du et bredt udvalg af designer sofaborde fra mærket Eva Solo. Du kan også browse et bredt udvalg af andre produkter til hjemmet her som ildsteder, solcellelamper, terrassevarmere, badeværelsesprodukter, vaser, lysestager, selvvandende potter, vandkander, reoler, spiseborde, barstole, lamper, spejle, køkkenudstyr, borddækningsprodukter og meget mere.

Pris: 5.500 - 11.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Gubi skjermbilde
7

Gubi

Design hus som laver elegante møbler, lamper og interiør

Hos denne online webshop finder du et udvalg af designer sofaborde fra mærket Gubi. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som barborde, kaffeborde, spiseborde og andre. Der er ikke noget filtersystem i denne kategori, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Gubi som lamper, stole, sofaer, skriveborde, opbevaring, spejle, tæpper og andet.

Pris: 7.000 - 13.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Louis Vuitton skjermbilde
8

Louis Vuitton

Kendt designerbrand der sælger tøj og tilbehør

Hos denne online webstore kan du købe et udvalg af sofaborde. Disse sofaborde kommer fra Louis Vuitton og koster mange penge. Louis Vuitton har også et udvalg af andre møbler som sofaer, stole, spejle og andet. De er dog mest kendt for deres designertasker, som du også kan finde på denne hjemmeside. Desuden sælger de også designertøj og designersko. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 320.000 - 575.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, PayPal
Besøg Info
Armani skjermbilde
9

Armani

Armani er et populært designerbrand som sælger tøj, sko og meget mere

Denne online webshop tilbyder et udvalg af sofaborde fra Armani. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler her som sofaer, skabe, stole, senge, borde og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, PayPal
Besøg Info
Bolia skjermbilde
10

Bolia

Designermøbler og dekoratiner til interiøren

Denne online webstore tilbyder et udvalg af designer sofaborde fra designerne Anna Karnov & Clara Mahler, Buro Famos, E-ggs, Dazingfeelsgood, Says Who, Umit Caglar og mange flere. Desuden kan du også browse et bredt udvalg af andre møbler hos Bolia som sofaer, lænestole, borde, puffer, skænke, barmøbler, tekstiler, kommoder, hylder, reoler, skriveborde, lamper, bænke, senge, udendørsmøbler og meget mere. De har også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 900 - 18.000 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Gavekort, Mobile Pay
Besøg Info
Bahne skjermbilde
11

Bahne

Dyrt interiør, mode og helse til alle

På denne hjemmeside kan du browse et udvalg af designer sofaborde fra brands som AYTM, Bahne Interior, FDB Møbler, HAY, House Doctor, Menu, Normann Copenhagen, Rewind Workshop og andre. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler hos denne webshop som andre bordtyper, bænke, reoler, havemøbler, stole og meget mere. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 400 - 15.700 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort
Besøg Info
Cdon skjermbilde
12

Cdon

En online webshop det har alt, hvad du mangler

Cdon tilbyder et udvalg af designer sofaborde som er både runde og firkantet. De har sofaborde fra mærker som Slowmoose, Nancy's, Dkd Home Decor, Aluro, Medina og andre. Desuden kan du også købe et udvalg af andre bordtyper her som aktivitets-, bar-, klap-, rulle-, poker-, senge-, side- og spiseborde. Der er et lille filtre her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: Op til 70.000 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Qliro, Trustly
Besøg Info
Coolshop skjermbilde
13

Coolshop

Kæmpe udvalg af varer til hele hjemmet

Hos denne online webstore finder du et udvalg af designersofaborde fra HAY, Normann Copenhagen og OYOY Living. Der er tre runde borde i denne kategori og tre firkantede. De er alle lavet ud af træ. Coolshop sælger også et kæmpe udvalg af andre produkter som legetøj, skønhed, bolig, køkken, spil, elektronik, computere, værktøj, gadgets, haveprodukter og meget mere. De har også filter i hver kategori, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 2.000 - 2.150 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Faktura, Gavekort, Klarna, Mobile Pay
Besøg Info
XL Møbler skjermbilde
14

XL Møbler

Smarte møbler til din interiør

Hos denne online webstore kan du købe et udvalg af designersofaborde fra brands som Riana, Riveria 98, Hjort Knudsen og andre. Du kan købe et udvalg af sofaborde der har stået på udstillinger rundt omkring. Der er ikke rigtigt noget filtersystem hos XL Møbler, som du kan bruge for at tilpasse din søgning, men du kan finde deres designervarer ved at sortere efter dyreste først.

Pris: Op til 7.000 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
Imerco skjermbilde
15

Imerco

Køkken, bolig og El til hjemmet

Hos denne online webstore kan du finde et udvalg af designersofaborde fra mærker som Lene Bjerre, Bloomingville, Villa Collection, Casa Living og andre. Du kan også købe et udvalg af andre møbler hos Imerco som andre bordtyper, stole, sofaer, bænke, skamler, reoler, hylder, havemøbler og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.000 - 5.000 DKK Fri fragt: Fri fragt ved køb over 500 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
DPJ Workspace skjermbilde
16

DPJ Workspace

Møbler og belysning til erhverv og privatbrug

Denne online webstore tilbyder et udvalg af designer sofaborde fra designere som Swedese, Gubi, Vitra, Menu, Mater, Fogia, Fritz Hansen og andre. DPJ Workspace tilbyder også et udvalg af andre bordtyper som konferenceborde, caféborde, sideborde, barborde, skriveborde, klapborde og andre. Der er også et filtersystem, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 500 - 26.700 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort, Klarna
Besøg Info
AndLight skjermbilde
17

AndLight

High-end design til hjemmet

AndLight har et udvalg af designer sofaborde som kan tilgås under 'Home', ved brug af kategorifilteret. Her finder du for eksempel borde såsom Woud Sentrum Sofabord Støvet Grøn til 2.300 DKK. AndLight sælger også et udvalg af andre produkter til hjemmet på nettet. Her finder du for eksempel lamper, spejle, reoler, gulvtæpper, skabe, borde, stole, vaser, skåle og meget mere.

Pris: 1.300 DKK - 34.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Bankoverførsel, Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass