Normann Copenhagen skjermbilde
1

Normann Copenhagen

Kvalitetsdesign til hverdagen

Denne online webstore tilbyder et udvalg af sofaborde fra mærket Normann Copenhagen. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som spiseborde, sideborde og skriveborde. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Normann Copenhagen som spisebordsstole, lænestole, barstole, bænke, sofaer, hylder, skænke og andet. Der er intet filtre her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.400 - 8.100 DKK Gratis frakt: Fri fragt over 399 DKK Betal med: Dankort, Mobile Pay, PayPal
Besøk Info
Eva Solo skjermbilde
2

Eva Solo

Bredt udvalg af godt design til hus og have

Hos denne online webstore finder du et bredt udvalg af designer sofaborde fra mærket Eva Solo. Du kan også browse et bredt udvalg af andre produkter til hjemmet her som ildsteder, solcellelamper, terrassevarmere, badeværelsesprodukter, vaser, lysestager, selvvandende potter, vandkander, reoler, spiseborde, barstole, lamper, spejle, køkkenudstyr, borddækningsprodukter og meget mere.

Pris: 5.500 - 11.000 DKK Gratis frakt: Fri fragt over 499 DKK Betal med: Dankort, Mobile Pay
Besøk Info
Gubi skjermbilde
3

Gubi

Design hus som laver elegante møbler, lamper og interiør

Hos denne online webshop finder du et udvalg af designer sofaborde fra mærket Gubi. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som barborde, kaffeborde, spiseborde og andre. Der er ikke noget filtersystem i denne kategori, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Gubi som lamper, stole, sofaer, skriveborde, opbevaring, spejle, tæpper og andet.

Pris: 7.000 - 13.000 DKK Gratis frakt: Ja Betal med: Dankort
Besøk Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Louis Vuitton skjermbilde
4

Louis Vuitton

Kendt designerbrand der sælger tøj og tilbehør

Hos denne online webstore kan du købe et udvalg af sofaborde. Disse sofaborde kommer fra Louis Vuitton og koster mange penge. Louis Vuitton har også et udvalg af andre møbler som sofaer, stole, spejle og andet. De er dog mest kendt for deres designertasker, som du også kan finde på denne hjemmeside. Desuden sælger de også designertøj og designersko. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 320.000 - 575.000 DKK Gratis frakt: Ja Betal med: Apple Pay, Dankort, PayPal
Besøk Info
Armani skjermbilde
5

Armani

Armani er et populært designerbrand som sælger tøj, sko og meget mere

Denne online webshop tilbyder et udvalg af sofaborde fra Armani. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler her som sofaer, skabe, stole, senge, borde og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Gratis frakt: Nej Betal med: Dankort, PayPal
Besøk Info
Bolia skjermbilde
6

Bolia

Designermøbler og dekoratiner til interiøren

Denne online webstore tilbyder et udvalg af designer sofaborde fra designerne Anna Karnov & Clara Mahler, Buro Famos, E-ggs, Dazingfeelsgood, Says Who, Umit Caglar og mange flere. Desuden kan du også browse et bredt udvalg af andre møbler hos Bolia som sofaer, lænestole, borde, puffer, skænke, barmøbler, tekstiler, kommoder, hylder, reoler, skriveborde, lamper, bænke, senge, udendørsmøbler og meget mere. De har også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 900 - 18.000 DKK Gratis frakt: Nei Betal med: Apple Pay, Dankort, Gavekort, Mobile Pay
Besøk Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Bahne skjermbilde
7

Bahne

Dyrt interiør, mode og helse til alle

På denne hjemmeside kan du browse et udvalg af designer sofaborde fra brands som AYTM, Bahne Interior, FDB Møbler, HAY, House Doctor, Menu, Normann Copenhagen, Rewind Workshop og andre. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler hos denne webshop som andre bordtyper, bænke, reoler, havemøbler, stole og meget mere. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 400 - 15.700 DKK Gratis frakt: Fri fragt over 499 DKK Betal med: Dankort, Gavekort
Besøk Info
Cdon skjermbilde
8

Cdon

En online webshop det har alt, hvad du mangler

Cdon tilbyder et udvalg af designer sofaborde som er både runde og firkantet. De har sofaborde fra mærker som Slowmoose, Nancy's, Dkd Home Decor, Aluro, Medina og andre. Desuden kan du også købe et udvalg af andre bordtyper her som aktivitets-, bar-, klap-, rulle-, poker-, senge-, side- og spiseborde. Der er et lille filtre her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: Op til 70.000 DKK Gratis frakt: Nej Betal med: Dankort, Qliro, Trustly
Besøk Info
Coolshop skjermbilde
9

Coolshop

Kæmpe udvalg af varer til hele hjemmet

Hos denne online webstore finder du et udvalg af designersofaborde fra HAY, Normann Copenhagen og OYOY Living. Der er tre runde borde i denne kategori og tre firkantede. De er alle lavet ud af træ.

Pris: 2.000 - 2.150 DKK Gratis frakt: Ja Betal med: Apple Pay, Dankort, Faktura, Gavekort, Klarna, Mobile Pay
Besøk Info
XL Møbler skjermbilde
10

XL Møbler

Smarte møbler til din interiør

Hos denne online webstore kan du købe et udvalg af designersofaborde fra brands som Riana, Riveria 98, Hjort Knudsen og andre. Du kan købe et udvalg af sofaborde der har stået på udstillinger rundt omkring. Der er ikke rigtigt noget filtersystem hos XL Møbler, som du kan bruge for at tilpasse din søgning, men du kan finde deres designervarer ved at sortere efter dyreste først.

Pris: Op til 7.000 DKK Gratis frakt: Nej Betal med: Dankort, Mobile Pay
Besøk Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass