Muubs skjermbilde
1

Muubs

Skubber grænserne for innvoation i interiør- og møbelbranchen

På denne hjemmeside kan du browse et udvalg af designer spiseborde fra mærket Muubs. Disse borde er meget dyre. Der er også andre bordtyper her som natborde, konsolborde, skriveborde, sideborde, barborde og sofaborde. Der er ingen filtre i Muubs produktkategorier, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Dette kan være problematisk, da der er mange varer i hver kategori.

Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
Ferm Living skjermbilde
2

Ferm Living

Boligindretning, møbler og andet

På denne hjemmeside kan du finde et udvalg af designer spiseborde fra mærket Ferm Living. Der er ikke noget filtersystem her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter spiseborde. Derfor må du browse bordkategorien for at finde dem. Du kan også browse et udvalg af andre produkter til hjemmet som møbler, sofaer, tapet, køkkenprodukter, tekstiler, dekorationer, lamper og andet.

Fri fragt: Fri fragt over 1.000 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Klarna, Mobile Pay
Besøg Info
Bloomingville skjermbilde
3

Bloomingville

Designer boligindretning til overkommelig pris

Bloomingville er en online webshop som sælger et udvalg af hus- og haveprodukter til køkkenet, haven, badeværelset og mere. Filtersystemet Bloomingvilles filtersystemer er problematisk. Det er ikke nemt at læse teksten i deres filtersystem. Hvis du for eksempel vil søge…

Pris: Hos denne online webstore finder du et udvalg af designer spiseborde fra mærket Bloomingville. Der er også andre bordtyper hos denne webshop som skriveborde, barborde, kaffeborde, konsolborde, makeup borde, sideborde og andre. Du kan også browse et udvalg af andre møbler fra denne webshop som puffer, skamler, hylder, reoler, sofaer, bænke, konsoller, rumdelere, stole, daybeds, skabe og vitriner. Der er også et filtersystem i disse kategorier, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov. DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Normann Copenhagen skjermbilde
4

Normann Copenhagen

Kvalitetsdesign til hverdagen

Hos Normann Copenhagen kan du købe et udvalg af designer spiseborde fra mærket Normann Copenhagen. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som sofaborde, sideborde og skriveborde. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Normann Copenhagen som spisebordsstole, lænestole, barstole, bænke, sofaer, hylder, skænke og andet. Der er intet filtre her, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 4.100 - 33.600 DKK Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal
Besøg Info
Eva Solo skjermbilde
5

Eva Solo

Bredt udvalg af godt design til hus og have

På denne hjemmeside kan du browse et udvalg af spiseborde fra mærket Eva Solo. Du kan også browse et bredt udvalg af andre produkter til hjemmet her som ildsteder, solcellelamper, terrassevarmere, badeværelsesprodukter, vaser, lysestager, selvvandende potter, vandkander, reoler, sofaer, barstole, lamper, spejle, køkkenudstyr, borddækningsprodukter og meget mere.

Pris: 11.000 - 17.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
Gubi skjermbilde
6

Gubi

Design hus som laver elegante møbler, lamper og interiør

Denne online webbutik tilbyder et udvalg af designer spiseborde fra mærket Gubi. Der er også et udvalg af andre bordtyper her som barborde, kaffeborde, sofaborde og andre. Der er ikke noget filtersystem i denne kategori, så du kan ikke tilpasse din søgning efter behov. Du kan også browse et udvalg af andre møbler hos Gubi som lamper, stole, sofaer, skriveborde, opbevaring, spejle, tæpper og andet.

Pris: 9.000 - 60.000 DKK Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Dankort
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
Armani skjermbilde
7

Armani

Armani er et populært designerbrand som sælger tøj, sko og meget mere

Hos denne online webshop finder du et udvalg af spiseborde fra Armani. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler her som sofaer, skabe, bogreoler, stole, senge og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, PayPal
Besøg Info
Bolia skjermbilde
8

Bolia

Designermøbler og dekoratiner til interiøren

Hos denne online webstore kan du købe et udvalg af designer spiseborde fra designere som Bolia Team Design, E-ggs, Glismand & Rudiger, Kaschkasch, Metrica, Michael H. Nielsen, Ramos Bassols og andre. De har også et udvalg af andre bordtyper hos Bolia som skriveborde, sofaborde og sideborde. Desuden er det er godt filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter parameter som dimensioner, form, pris, materiale og andet.

Pris: Op til 43.700 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Gavekort, Mobile Pay
Besøg Info
Bahne skjermbilde
9

Bahne

Dyrt interiør, mode og helse til alle

Hos denne online webshop kan du købe et udvalg af designer spiseborde fra brands som AYTM, FDB Møbler, HAY, House Doctor, Hübsch, Menu, Nordal og andre. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler hos denne webshop som andre bordtyper, bænke, havemøbler, reoler, stole og meget mere. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.000 - 20.000 DKK Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort
Besøg Info
Cdon skjermbilde
10

Cdon

En online webshop det har alt, hvad du mangler

Denne hjemmeside har et udvalg af designer spiseborde som både er runde og firkantet. Der er spiseborde her i forskellige materialer, men man kan ikke søge efter et specifikt materiale hvilket kan være træls, hvis du leder efter noget bestemt. Du har faktisk ikke mange sorteringsmuligheder her, så det kan være træls at browse denne kategori.

Pris: Op til 45.200 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Qliro, Trustly
Besøg Info
XL Møbler skjermbilde
11

XL Møbler

Smarte møbler til din interiør

Hos denne online webshop finder du et udvalg af designerspiseborde fra mærker som Hugin, Westwood, Royal, Monaco og andre. Du kan også browse et udvalg af andre designermøbler hos denne webshop som spisebordsstole, sofaborde, sofaer, lænestole, barstole, reoler, gyngstole og meget mere. Der er ikke rigtigt noget filtersystem hos XL Møbler, som du kan bruge for at tilpasse din søgning, men du kan finde deres designervarer ved at sortere efter dyreste først.

Pris: Op til 26.400 DKK Fri fragt: Nej Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
Imerco skjermbilde
12

Imerco

Køkken, bolig og El til hjemmet

Imerco sælger seks designerskriveborde fra mærket Bloomingville. Disse er alle lavet af træ. Du kan også købe et udvalg af andre møbler hos Imerco som andre bordtyper, stole, sofaer, bænke, skamler, reoler, hylder, havemøbler og andet. Der er også et filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning efter behov.

Pris: 1.400 - 21.000 DKK Fri fragt: Fri fragt ved køb over 500 DKK Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay
Besøg Info
DPJ Workspace skjermbilde
13

DPJ Workspace

Møbler og belysning til erhverv og privatbrug

På denne hjemmeside finder du et udvalg af designer spiseborde fra brands som Menu, Fritz Hansen, Gubi, Generic, Scandinavian Selected, Mater og andre. DPJ Workspace tilbyder også et udvalg af andre bordtyper som konferenceborde, caféborde, sofaborde, sideborde, barborde, skriveborde, klapborde og andre.

Pris: 1.400 - 40.000 DKK Fri fragt: Nei Betalingsmetoder: Dankort, Klarna
Besøg Info
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass