Dolce & Gabbana info

Dolce & Gabbana er et kendt mærke som sælger tøj, sko og tilbehør

Dolce & Gabbana skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 15 dages returret Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana er en online webshop som sælger et udvalg af designerprodukter som tøj, sko, tilbehør og meget mere.

Dolce & Gabbana skjermbilde
Her ser du de dyreste designerkjoler fra Dolce & Gabbana

Hjemmesiden er langsom

Dolce & Gabbanas hjemmeside er meget langsom, og det kan tage op til flere sekunder at indlæse forskellige produkter eller filtremuligheder. Hvis du, for eksempel, vil sortere deres designer kjoler efter laveste pris først, tager det et stykke tid for hjemmeside at sortere varerene.

Gaver

Du kan købe gaver til ham og hende hos Dolce & Gabbana. Du kan også købe gavekort og gaver til børn. Til herre foreslår de for eksempel støvler, solbriller, bælter, airpod holdere, tasker og meget mere. Til kvinder foreslår de ting som sandaler, tote tasker, toppe, T-shirts og meget mere.

Dolce & Gabbana Home

Denne webbutik har en home sektion, hvor du kan finde et udvalg af møbler og interiørprodukter. Her kan du finde produkter som sofaer, tekstiler, borddækningsprodukter og andet. Der er ingen priser i denne kategori.

Dolce & Gabbana Beauty

Dolce & Gabbana har også en beauty butik, hvor du kan købe produkter som makeup, parfumer og mere. Dette er dog en separat hjemmeside, som du kan besøge.

Sociale medier

Webshoppen har en masse sociale medier, men mange af dem virker ikke. Weibo, Line, Ok, Kakao og WeChat virker ikke. Disse er asiatiske sociale medier, så det er måske derfor, de ikke virker.

Fragt og levering

Der er ikke gratis fragt hos Dolce & Gabbana. Hvis du vil have din ordre fragtet med ekspress levering, koster det 27 EUR, og det tager 2-3 arbejdsdage. Det koster 12 EUR at få fragtet din ordre med standard levering, og det tager som regelt 3-4 arbejdsdage.

Besøg Dolce & Gabbana

Sosiale Medier

Du kan følge Dolce & Gabbana på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Dolce & Gabbana

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass