DPJ Workspace info

Møbler og belysning til erhverv og privatbrug

DPJ Workspace skjermbilde Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Klarna Prismatch: Ja Besøg DPJ Workspace

DPJ Workspace er en online webshop som tilbyder møbler og belysning til erhverv og private personer. Her finder du for eksempel borde, tavler, rumdelere mere.

DPJ Workspace skjermbilde
Forskellige bordtyper fra DPJ Workshop

Virksomhed/privatperson

Du kan shoppe som virksomhed eller privatperson på denne online webshop. De har for eksempel kontorstole, skriveborde, sofaer som chaiselong sofaer og daybedsofaer og meget andet.

Live chat, ingen filtre

DPJ Workspace har ingen filtre, så du kan ikke tilpasse din søgning. I stedet kommer der et pop-up vindue op til dig, når du shopper. Her kan du live interagere og få rådgivning om, hvilken type af stol, bord eller hvad ellers du handler, passer til dig.

Hvide varer på hvid baggrund

Nogle af DPJ Workspaces udstillingsbilleder er umulige at se. Dette er billeder, hvor produktet og baggrunden er hvidt. For eksempel er der nogle skriveborde der er umulige at se, fordi at baggrunden og produktet er samme farve, nemlig hvid.

Hjemmesiden er ikke optimeret

Denne online webbutik er ikke optimeret til shopping. Udover dens manglende filtre, mangler den også bedre kategorier. DPJ Workspace sælger for eksempel runde borde, men der er ingen kategori til dette. Desuden findes der også chaiselong sofaer og daybeds i sofakategorien, men der er ingen kategori for dette, så du skal lede efter dem, hvis det er sådan en, du vil have.

Desuden er lænestole og puffer ikke en del af stolekategorien, men har en overordnet kategori for sig selv. Dette er forvirrende for brugern. Derudover er der flere kategorier som eksisterer, men ikke har nogle produkter i dem.

Menu forskelle

Belysning-menuen er forskellig fra resten af deres menuer i navigationsbaren. Dette er forvirrende, da den ikke følger samme logik, som de andre menuer. Du kan for eksempel tilgå alle stole eller alle borde under Møbler, men i Belysning kan du ikke se alle overordnede lamper. Her kan du kun se subkategorier som bordlamper eller loftlamper. Desuden er udendørs lamper ikke i Belysning, men i Udendørs møbler.

Navigationssti

Der er ingen mulighed for at se alle møbler i et stort view, medmindre man går ind på, for eksempel, Spiseborde og følger navigationsstien tilbage til Møbler.

Levering

Leveringstiden af lagervarer er inden for 3-7 arbejdsdage. Du kan spore din ordre, så derfor bliver du ikke opringet før leveringen. Fragtomkostningerne vil blive tilføjet til din ordre afhængig af hvilken forsendelsesmulighed du vælger ved bestilling, samt størrelsen på din bestillingen.

14 dages returret

Privatpersoner har 14 dages returret, men hvis du handler som en virksomhed, så har du ingen fortrydelsesret i henhold til e-handel- og købsloven. Der er dog 5 års garanti på alle produkter,

105% prisgaranti

Hvis du handler på DPJ workspace og inden for 7 dage fra købstidspunktet finder den samme vare til en billigere pris i enten en fysisk dansk butik eller i en dansk e-butik, der sælger i DKK, refunderer de forskellen mellem deres pris og den lavere pris, og giver dig yderligere 5% rabat på den lavere pris.

Besøg DPJ Workspace

Kontakt DPJ Workspace

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4580705706

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass