Elgiganten info

Computer, hvidevarer og alt indenfor EL

Elgiganten skjermbilde Fri fragt: Kun på nogle varer Retur: Op til 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Ja Besøg Elgiganten

Elgiganten er en af Danmarks mest populære internetbutikker. De sælger elektronik som hvidevarer, computere, telefoner og meget mere.

Gaming

Elgiganten har et kæmpestort udvalg af gaming produkter til enhver. De har stationære og bærbare gaming computere, samt alt udstyr under solen. Her kan du blandt andet finde tastatur, mus, headsets, stole, VR udstyr, skærme og meget mere.

Elgiganten skjermbilde
Stationære gaming computere fra Elgiganten med RGB lys

Hvidevarer og køkkenet

Elgiganten har et stort udvalg af hvidevarer til hjemmet. Her finder du blandt andet køleskabe, frysere, vaskemaskiner og meget mere. Deruover har Elgiganten også et kæmpe udvalg af køkkengrej som frituregryder, altså airfryers, bagemaskiner, kaffemaskiner som espressomaskiner og stempelkander samt mange flere typer af køkkenudstyr.

Kundeanmeldelser virker ikke

Der vises på Elgigantens hjemmeside, at man kan se kundeanmeldelserne på produkterne, men dette er ikke muligt. Man kan se vurderingen (hvor mange stjerner produktet har fået ud af 5), men man kan ikke se nogle kommentarer.

Elgigantens hjemmeside er buggy

Denne online butik har problemer med at loade nogle gange. Når dette sker, virker kategorierne ikke, så man er nød til at genindlæse siden.

Fragt

Hos Elgiganten kan du, på selve produktsiden, se hvad leveringen koster under valgmuligheden “Levering”. De skriver ikke nogle steder, at der er en mindste pris, eller om fragten kan blive gratis.

30 dages returret gælder kun for nogle varer

Hos Elgiganten har du en fortrydelsesret på 14 dage. De nævner dog, at nogle varer har en særlig 30-dages returret.

Prismatch

Hos Elgiganten tilbydes der prismatch, hvilket betyder, at de matcher prisen, hvis du finder din vare billigere hos en af deres konkurrenter i Danmark. De skriver dog, at de tilbyder prismatch “i øjeblikket”, hvilket kan betyde, at dette ikke vil være en evig funktion. Desuden er der er række regler for hvordan og hvornår prismatch faktisk gælder.

Besøg Elgiganten

Sosiale Medier

Du kan følge Elgiganten på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Elgiganten

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570278750

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass