Ferm Living info

Boligindretning, møbler og andet

Ferm Living skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 1.000 DKK Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Klarna, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Ferm Living

Ferm Living er en online webshop som sælger et udvalg af boligprodukter som møbler, køkkenudstyr og meget mere.

Ferm Living skjermbilde
Et udvalg af designer borde fra mærket Ferm Living

Inspiration

I navigationsbaren på Ferm Livings hjemmeside kan du finde kategorien Inspiration. Her kan du finde inspiration til forskellige rum i dit hjem. Der er for eksempel måder, du kan indrette din stue, dit soveværelse, badeværelse og meget mere. De har også et hashtag (#LIVINGwithferm og #fermliving) og et tag (@fermliving), som du kan bruge på de sociale medier for at få inspiration.

Ansvarlighed

På Ferm Livings hjemmeside kan du finde kategorien Vores Verden. Her kan du læse om deres ansvarlighed, produktion, pleje og andet. Det handler mest om miljøbevidsthed i deres produkter. De har for eksempel en kategori som hedder Bæredygtige produkter. I denne kategori kan du finde produkter som bænke, hængekøjer, designer puder, tekstiler og andet.

Produkter

Ferm Living sælger mange forskellige produkter som tapet, borde, opbevaring, gulvtæpper, lamper, interiørprodukter og meget mere. Der er dog mange produkter gemt i de forskellige kategorier, som du kun kan finde ved at gennemse dem. Dette er fordi der ikke er nogle filtersystemer i de fleste af kategorierne.

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig Ferm Livings nyhedsbrev og få bedsked om nyheder, udsalg, events og specielle tilbud.

Kommende kollektion

Du kan læse om Ferm Livings kommende kollektioner. Lige nu kan du læse og se previews af deres efterårs 2022 kollektion i denne kategori.

Fragt og levering

Hos Ferm Living kan du få gratis fragt, hvis du køber for over 1.000 DKK, ellers starter fragtprisen på 19 DKK. De leverer med GLS, LGT og Schneker + PostNord. Fragttiderne er forskellige med de forskellige fragtmuligheder.

Besøg Ferm Living

Sosiale Medier

Du kan følge Ferm Living på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Ferm Living

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570227523

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass