Ginatricot info

Populær webshop der sælger tøj til damer

Ginatricot skjermbilde Fri fragt: Fri fragt på ordrer over 300 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Klarna Prismatch: Nei Besøg Ginatricot

Ginatricot er en online webshop som sælger dametøj og damesko.

Ginatricot skjermbilde
Ginatricots tøjstil og design i deres mest relevante

Nyheder og toplisten

I kategorien Nyheder kan du finde de nyeste varer hos Ginatricot, og i Toplisten kan du finde en masse tøj, som kjoler eller sko, uden beskrivelser for, hvad tøjet viser, men det er sandsynligvis deres mest populære varer.

Chatten

I nederste højre hjørne kan du finde en chat som fungere som en FAQ og en email support. Her kan du enten skrive en email, eller søge efter et nøgleord om dit spørgsmål. Den er dog ikke lige så god, som hvis du scroller ned i bunden af siden, og tilgår kundeservice gennem de link, der er dernede.

Bæredygtighed

Ginatricot stræber efter at blive mere bæredygtige, og du kan læse mere om dette på deres hjemmeside. Her kan du blandt andet se deres samarbejder, policys, FAQ, bæredygtighedsrapporter, kontakt og repack artikler.

Instagram shop

Ginatricot har et hashtag på instagram der hedder @ginatricot. Her kan du tagge dig selv for at fremvise dine ginatricot køb, og du kan også finde inspiration fra deres stilfulde influencers. Så hvis du køber en ny bikini kan du vise den frem her.

Fri fragt på ordrer over 300 DKK

Din ordre leveres indenfor 1-4 dage, og fragten er gratis, hvis du bestiller for over 300 DKK, men hvis du vil have levering til døren, så koster det altid 49 DKK. Hvis du vælger at sende din pakke til en af deres mange butikker, så er fragten gratis.

Telefonsupport

Der er ikke telefonsupport hos Ginatricot.

Besøg Ginatricot

Sosiale Medier

Du kan følge Ginatricot på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Ginatricot

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass