Gubi info

Design hus som laver elegante møbler, lamper og interiør

Gubi skjermbilde Fri fragt: Ja Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg Gubi

Gubi er en online webshop som sælger et udvalg af designe rmøbler. Her finder du blandt andet designer borde, designer stole og meget mere.

Gubi skjermbilde
Her ser du et udvalg af designerlamper fra Gubi af typen gulvlampe

Filtersystemer

Hos Gubi har de ikke nogle filtersystemer i deres kategorier. Udover de overordnet kategorier, som du kan tilgå fra navigationsbaren, så har de kun få sorteringsmuligheder. Under kategorien Outdoor & Leisure kan man for eksempel ikke skilde havestole, haveborde, hængekøjer, og de andre varer i samme kategori, fra hinanden. Der er heller ikke noget filtre til for eksempel materiale, designer, farve eller andet. Det eneste der er mulighed for er at sortere fra A til Z og efter pris.

Gubi on Design

I navigationsbaren på Gubis hjemmeside finder du kategorien GUBI on Design. I denne kategori kan du finde artikler der handler om deres brand. Der er for eksempel overskrifter her som Making Of An Icon, Face To Face, Shine Like The Seventies og mange flere.

Nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig Gubis nyhedsbrev og være en af de første til at få sneak peeks, limited editions og VIP invitationer. Det eneste du skal gøre er at indtaste din email.

Om Gubi

På Gubis hjemmeside kan du finde en beskrivelse af, Gubis oprindelse. Her skriver de:

Founded by his parents in 1967 – the year that the current owner and creative director, Jacob Gubi, was born – GUBI originally focused on producing the family’s own furniture designs and trading textiles within the retail sector.

Møbler og kollektioner

Gubi sælger et pænt udvalg af designermøbler som barstole, spiseborde, gulvlamper og meget mere. Du kan også browse deres udvalg efter kollektioner. De har mange forskellige kollektioner, og du kan læse mere om dem på deres hjemmeside.

Kundeservice

Du kan blive serviceret af en bestemt person hos Gubi. Der er kontakt informationer på hele deres personale på deres hjemmeside.

Besøg Gubi

Sosiale Medier

Du kan følge Gubi på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Gubi

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4533326368

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass