Humac info

Stort udvalg af Apple produkter

Humac skjermbilde Fri fragt: Ukendt Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg Humac

Humac er en online webshop der sælger et stort udvalg af Apple produkter som bærbare computere, mobiltelefoner, tablets og andet.

Humac skjermbilde
iPhone 13 modeller fra Humac i forskellige farver

6 måneders gratis Apple Music

Hvis du køber hovedtelefoner fra Humac, kan du få seks måneders gratis Apple Music. Tilbuddet gælder kun for nye Apple Music-abonnenter, og dit abonnement slutter ikke, når de seks måneder er gået, så du skal selv ind og melde dig fra, når dette holder, ellers koster det 99 DKK om måneden at være tilmeldt.

BuyBack

BuyBack handler om, at du kan indlevere dine gamle elektronikprodukter og få en god pris på det uanset mærket. De sletter alt data og sender brugbare dele til genbrug for at skåne miljøet. På deres hjemmeside eller i appen finder du et sted, hvor du kan søge efter dit gamle elektronikprodukt for at finde ud af værdien på det.

Studierabat

Hos Humac kan du få 7% studierabat og 750 DKK ekstra i BuyBack- værdi, når du indleverer din brugte bærbar. Der er instruktioner på Humacs hjemmeside, som du skal følge for at få din studierabat.

Kundeservice

Hos Humac kan du både ringe og skrive til dem på email. For at skrive til deres email, skal du ind på deres kundeservice side og vælge knappen Skriv til os. Dette åbner automatisk din email, og så kan du sende dine spørgsmål til dem.

Fragtpris

Humac skriver ingen steder, hvor meget det koster at fragte din ordre. De skriver dog, at fragt kun foregår indenfor Danmarks grænser, så der er ikke levering til Grønland eller Færøerne. I deres handelsespolitik skriver de også, at de ikke tager ansvar for GLS forsinkelse, og at du skal være opmærksom på, at pakken vil blive opbevaret i cirka 10 dage.

Besøg Humac

Sosiale Medier

Du kan følge Humac på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Humac

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570215353

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass