Jysk info

Lars Larsens kæmpe sengetøjslager

Jysk skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: Når som helst Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg Jysk

Jysk er en online webshop som sælger et udvalg af hus- og haveprodukter som for eksempel senge, kontorprodukter, ting til badeværelset og andet.

Jysk skjermbilde
På billede ses et udvalg af elevationssenge fra Jysk

3,4/5 Trustpilot

Jysk har en Trustpilot rating på 3,4/5 stjerner taget ud fra lige knap 24.000 anmeldelser. Desuden har de også e-mærket og den grønne smiley.

Hvide varer på hvid baggrund

Nogle af Jysks produkter, såsom madrasser og tekstiler, er svære at se, da de er fuldkommen hvide og sat på en hvis baggrund. Dette er specielt tilfældet på deres dyner, som er så hvide, at de blandes ind i baggrunden.

Mærkevarer

Der er ingen mulighed for at sortere Jysks produkter efter brands. Så du kan for eksempel ikke sortere deres kontorstole eller skriveborde efter brand.

Senge

Jysk har et bredt udvalg af senge som børnesenge, sovesofaer, kontinentalsenge og elevationssenge, men de har ikke en overordnet sengekategori.

Filtersystemet er undervældelde

Selvom de tilbyder filtre som pris, bæredygtighed, farve og materiale i næsten alle kategorier, så er disse kategorier ikke specifikke. I lænestolskategorien er der for eksempel et materiale filter der kun viser, at de har stof lænestole, selvom der faktisk er lænestole i mange flere materialer til salg.

Det er heller ikke muligt at sortere sofakategorierne, udover chaiselong, fra hinanden på en sammenhængende måde.

Kategori inddeling i kategorierne

Nogle kategorier er inddelt i subkategorier, hvilket gør nogle af dem forvirrende. Parasolkategorien viser for eksempel kun parasolfødder indtil du scroller ned ad siden og opdager, at de faktisk også sælger parasoller. Den samme inddeling er gældende for deres kvalitetssystem (basic, gold og plus).

Vind 3.000 til Jysk

Hvis du tilmelder dig Jysks nyhedsbrev, så deltager du samtidig i deres månedlige lodtræning om et gavekort på 3.000 DKK.

Fragt

Fragtpris koster fra 29 DKK (lille pakke til pakkeboks) til maks 299 DKK. Køber du for over 5.000 DKK i Jysk så er fragten gratis. Mindre varer sendes med GLS, og større varer sendes med fragtmand.

Returret

Det ser ud til, at man kan returnere sit køb uden tidsbegrænsning. Hvis du køber en GOLD madrasse er der dog en 100 dages prøveperiode.

Besøg Jysk

Sosiale Medier

Du kan følge Jysk på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Jysk

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570808190

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass