KingsQueens info

Tøj til konger og dronninger

KingsQueens skjermbilde Fri fragt: Kun på ordre over 499 DKK Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg KingsQueens

KingsQueens er en online webshop som tilbyder et udvalg af tøj til mænd og kvinder. Her finder du tøj fra kendte brands som Tommy Hilfiger, Woodbird, JJXX, Calvin Klein, Global Funk, Dr. Denim, Dr. Martens og mange flere.

Brands

På KingsQueens kan du vælge ‘Brands’ kategorien i navigationsbaren, som fører dig til en side, hvor du kan vælge alle de mærker som findes i KingsQueens’ tøjsortiment. De har blandt andet mærkevarer som kjoler, tilbehør, smykker, sko og mere.

KingsQueens skjermbilde
Kjoler fra KingsQueens

Shops i Danmark

På KingsQueens hjemmeside kan du finde en kategori der hedder ‘shops’. Denne kategori fører dig hen til en oversigt af deres fysiske butikker. Her kan du finde åbningstider, adresser og driftstilstand på butikken.

Trustpilot

På Trustpilot har KingsQueens en anmeldelse på 4.5 stjerner, som er baseret på lige over 3.000 anmeldelser.

Underkategorierne er programmeret akavet

Du skal scrolle helt ned i bunden af siden for at se hele undermenuerne på de forskellige subkategorier (Accessories og Sko) under ‘mænd’ og ‘kvinder’. Med andre ord så er subkategorierne ikke hæftet fast til siden, og du kan scrolle væk fra dem, og de kan også scrolle væk fra dig.

14 dages gratis returret

Det er gratis at returnerer din pakke 14 dage efter, at du har modtaget den.

Gratis fragt på ordre over 499 DKK

KingsQueens har ikke gratis fragt, men hvis du handler for over 499 DKK, bliver din ordre gratis. Deres typiske leveringstid er 1-2 hverdage, dog kan det være andre varer der tager længere tid. De fleste leveringsmuligheder koster 35 DKK, men du kan også vælge click & collect, hvilket er gratis.

Besøg KingsQueens

Sosiale Medier

Du kan følge KingsQueens på disse sosiale nettverkene.

Kontakt KingsQueens

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570301676

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass