Komplett info

Elektronik, hvidevarer og gaming til hjemmet

Komplett skjermbilde Retur: 2 års reklamationsret Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort Prismatch: Nei Besøg Komplett

Komplett er en norsk online webshop der sælger elektronik, så nogle af deres produkter og kategorier er ikke oversat til dansk. Det er dog ikke et problem for danskere at forstå, hvad der menes.

Komplett skjermbilde
Stationære gaming computere fra Komplett

Gaming

Komplett er en fantastisk online webshop til spil-elskere, da de sælger både stationære og bærbare gaming computere. De har også hardware som GPUs, CPUs, bundkort og meget mere, som du kan bruge til at bygge en computer. Derudover har de også spilkonsoller og meget mere.

Husholdning

Komplett har et udvalg af husholdningsapparater som strygejern, kaffemaskiner og andet køkkenudstyr. Du finder næsten alt til din bolig her.

Søgning er svært

Det er lidt rodet at søge rundt i Kompletts database af produkter. Der er for eksempel stationære gaming PCer i kategorien Gaming og kategorien PC & tablets. Derfor er det aldrig sikkert, at du får alle varerene med, når du søger efter dem med kategorisystemet.

Derudover, så er Kompletts filtre meget snævre, og det kan derfor være svært at tilpasse din søgning.

Demovarer

Komplett har et udvalg af demovarer, som er varer der er på tilbud fordi produkterne kan have været brugt til demo, have ødelagt emballage, være blevet returneret inden for returfristen, være blevet repareret af leverandøren eller lignende. Her finder du elektronik varer som TV og tablets.

Outlet

Komplett har en outlet butik, hvor du kan finde produkter til ekstra gode priser. Her finder du for eksempel boligprodukter, TV, mobiler og mere.

Email support

Hos Komplett kan du sende emails via deres online formular, som du skal udfylde for at sende dem en email. De har ikke en dedikeret email, som du kan finde på siden.

Fri fragt på ordrer over 1.000 DKK

Hos Komplett får du fri fragt på ordrer over 1.000 DKK (gælder kun privatkunder), ellers koster det fra 59 DKK for levering til postbutik og 99 DKK for fragt til døren.

Retur

Hvis du opdager en fejl eller mangel på et produkt kan du sende produktet ind til service. Produkter har 2 års reklamationsret, garantien afhænger af producenten. De betaler fragten.

Besøg Komplett

Sosiale Medier

Du kan følge Komplett på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Komplett

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570701919

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass