Kop & Kande info

Populær dansk butik der sælger køkken- og indretningsprodukter

Kop & Kande skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 500 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Kop & Kande

Kop & Kande er en online webshop, hvor du kan købe indretningsprodukter, ting til køkkenet og andet.

Kop & Kande skjermbilde
Smarte brødristere på tilbud hos Kop & Kande

4,4/5 Trustpilot

Kop & Kande har en Trustpilot rating på 4,4/5 stjerner baseret på over 12.200 anmeldelser.

Dårligt filtersystem

Filtersystemet hos Kop & Kande er dårligt. Under de fleste kategorier er det kun muligt at søge efter mærker. Der er flere steder under kategorien Personlig Pleje, hvor der er mange typer af produkter samlet i én kategori, men det er ikke muligt at sortere dem fra hinanden. Det samme gælder for deres køkkenmaskiner, grill, elektronikprodukter og mange flere af deres produkter.

Tilbudskategorien

Kop & Kande har en tilbudskategori, som du kan tilgå gennem navigationsbaren. Her kan du finde nedsatte varer, som for eksempel lamper og julepynt, på hjemmesiden. Der er også et lille filtersystem her, som du kan bruge for at tilpasse din søgning.

Bæredygtighed

Kop & Kande skriver, at de gerne vil bidrage til en positiv udvikling på dette område, og det gør de ved løbende at lancere en række bæredygtige initiativer, som for eksempel at ændre alt deres gavepapir til genbrugspapir. Det samme gælder deres poser. Du kan læse mere om deres initiativer på deres hjemmeside.

Inspiration

I navigationsbaren på Kop & Kandes hjemmeside finder du også en inspirationsside, hvor kan du browse inspirationsartikler, magasiner, videoer og lækre opskrifter.

30 dages returret

Hos Kop & Kande får du 30 dages returret, men hvis du vil bytte din vare, så tilbyder denne online webshop 365 dages landsdækkende bytteservice i deres butikker.

Gratis fragt på ordrer over 500 DKK

Der er gratis fragt på ordrer over 500 DKK, men hvis du vælger at hente din pakke i din lokale Kop & Kande butik, så er fragten gratis.

Besøg Kop & Kande

Sosiale Medier

Du kan følge Kop & Kande på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kop & Kande

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4588777233

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass