Lounge info

Sexet undertøj og bikinier til kvinder

Lounge skjermbilde Fri fragt: Fri fragt på order over 400 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, PayPal Prismatch: Nej Besøg Lounge

Lounge er en online webbutik som primært sælger undertøj til damer.

Lounge skjermbilde
Intimates sæt i flotte farver og designs fra Lounge

Outlet

Lounge har en outlet side, hvor du kan finde udsalgsvarer. Her finder du for eksempel varer som deres lingeri og bikinier.

Prøverummet

Hos Lounge kan du besøge prøverummet, hvor du kan finde den perfekte pasform til dig. Her kan du også finde flere informationer om dobbelbryst, kantbånd der glider op, gabende skåle, stropper der gnaver og meget mere.

Bæredygtighed

Lounge arbejder på at blive mere miljøvenlige, og et af deres mål for 2022 var at reducere deres plastforbrug per odre med yderligere 28% gennemsnitligt.

Lounge bloggen

#MyLoungeLife er Lounges blog, hvor du kan finde spændende informationer om must have produkter, nye launches, livsstil og deres kampanger. De har også relaterede blogs her, som handler om undertøj og kvindekroppen.

Størrelsesguide

De har naturligvis også en størrelsesguide til deres BHer og andre varer som trusser, G-strenge, apparal, badetøj og boxershorts.

Kundeservice

Hos Lounge fungerer alt kundeservice gennem deres hjemmeside, så der er ingen email eller telefonkontakt. De har dog en kontaktformular, som du kan udfylde for at sende dem en email. De har også en chat, hvor du kan lægge en besked.

Besøg Lounge

Sosiale Medier

Du kan følge Lounge på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lounge

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass