Magasin info

Massere af mærkevare indenfor tøj, sko, bolig og sport

Magasin skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Magasin

Magasin er en online webbutik som sælger et udvalg af tøj, sko og tilbehør til mænd, kvinder og børn. De har også et udvalg af boligprodukter og helse- og skønhedsprodukter.

Magasin skjermbilde
Et udvalg af kjoler fra Magasin der er sat ned med 50%

Tilbud

Magasin har en tilbudskategori, hvor du kan finde varer der er sat ned med 30-50%. Her finder du for eksempel tasker, makeup, sportsudstyr, legetøj og meget mere.

Mærkevarer

Magasin sælger et bredt udvalg af mærkevarer, som du kan læse mere om på deres hjemmeside, men her finder du kendte mærker som Abercrombie & Fitch, Adidas Originals, Babyliss, Banwood, Daniel Wellington, Dior, Essie, Fjällräven, Gucci, HUGO, Hummel og mange flere. Du kan for eksempel finde smarte smykker, flad– og krøllejern, parfumer, negelak og meget mere.

Kundeservice

Hos Magasin kan du ringe til dem på telefon, hvis du har spørgsmål. Det er også muligt at sende dem en email gennem deres kontaktformular, men de har ikke en decideret email addresse, du kan skrive til.

Hjemmesiden er langsom

Denne hjemmeside er ultra langsom. Det tager for evigt at bruge sorteringsmulighederne, og det tager også lang til at skifte mellem kategorierne, selvom man har en god PC. Hvis du for eksempel sortere efter de billigste hættetrøjer på siden, så kan det tage op til 30 sekunder at indlæse din kommando.

Goodie medlem

Magasin tilbyder nogle fordele til deres Goodie medlemmer som gaver, rabatter, konkurrencer, events og særlig VIP-shopping. Disse fordele kan for eksempel være 10% på varme drikke, chokolade og bøger.

Fragt

Der er ikke gratis fragt hos Magasin. Det koster 29 DKK at få din varer leveret, ellers kan du hente dem i deres nærmeste butik til 19 DKK. Du kan også få fri fragt på ordrer over 499 DKK, hvis du er Goodie medlem. Alle ordrer leveres med Post Nord.

Besøg Magasin

Sosiale Medier

Du kan følge Magasin på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Magasin

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4533114433

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass