Matas info

Over 1.000 brands af helse- og skønhedsprodukter

Matas skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Matas

Matas er en online webstore som tilbyder et bredt udvalg af helse- og skønhedsprodukter som makeup, parfumer og hårprodukter.

Matas skjermbilde
Makeupprodukter som mascara og øjenvippeserum fra Matas

Artikler

I øverste venstre hjørne finder du knappen Stories, som bringer dig til forsiden af Matas hjemmeside. Her finder du et stort udvalg af nyheder, artikler, matas live, stil guides og meget mere.

Over 1.000 brands

Hos denne online webshop finder du over 1.000 mærker. Du kan se dem alle i Mærker kategorien, og her er deres mærker inddelt i subkategorier som dermatologisk hudpleje, luksusmærker og Pro Hair Care.

Club matas

Du kan melde dig ind i club matas og få nogle fordele som:

  • Point, når du shopper
  • Invitationer til eksklusive events
  • Særlige tilbud, tips og gode råd
  • Konkurrencer med præmier

Gave inspiration

Hos Matas kan du købe gaver og få ideer til gaver til hende, som hårfarve, og gaver til ham, som kosttilskud. Der er også mulighed for at købe gavekort, gaveæsker, værtindegaver og mere.

Tilbudskategori

Matas har en tilbudskategori, hvor du kan finde varer der er nedsat i pris. Her finder du et tilfældigt udvalg af varer som for eksempel parfumer, termometer, barbermaskiner og meget mere.

Fragt

Fragt er ikke gratis hos Matas, men hvis du vælger at sende din pakke til nærmeste Matas forretning, så kan du få gratis fragt, hvis du bestiller for over 99 DKK. De har dog også andre leveringsformer med DAO, GLS, PostNord, InstaBox, Burd og DAO.

Besøg Matas

Sosiale Medier

Du kan følge Matas på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Matas

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4548165544

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass