Muubs info

Skubber grænserne for innvoation i interiør- og møbelbranchen

Muubs skjermbilde Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nej Besøg Muubs

Muubs er en online webshop som sælger et udvalg af designer møbler, interiørprodukter og køkkenudstyr.

Muubs skjermbilde
Her ser du Muubs udvalg af barstole

Ingen filtre

I Muubs kategorier er der ingen filtersystemer, så du kan ikke sortere deres varer fra hinanden. For eksempel er der ingen måde at skelne deres borde, stole og andre møbler efter pris, farve, materiale eller andet. Derfor er der ingen prisklasser i de fleste af Muubs kategorier.

Stories

I navigationsbaren på Muubs hjemmeside kan du finde kategorien Stories. Her kan du finde et udvalg af artikler, som handler om design og inspiration. Der er overskrifter her som Hvorfor vælge et rundt spiseborde? Unikke krukker inspireret af månen, Fra Fiskenet til gulvtæpper og mange flere.

Ansvarlighed

Muubs går ind for bæredygtighed, og skriver dette om deres tilgang til miljøet på deres hjemmeside:

Hos Muubs er vi opmærksomme på vores handlinger og tager miljøet alvorligt. I hver proces i vores produktion stræber vi efter at sikre bæredygtighed. Vi tilstræber en grønnere verden og samtidig sikrer de bedst mulige betingelser for både medarbejdere og miljøet. Vores fokus er at finde en sund balance mellem arbejdsmiljø, socialt ansvar og miljøvenlig produktion.

Fragt og levering

Hos Muubs er fragten gratis, hvis du køber for over 500 DKK, ellers starter fragtgebyret på 49 DKK. De leverer med GLS og Jørgen Jensen. Hvis din varer fragtes med Jørgen Jensen, koster fragten altid 500 DKK.

Returret

Du har 30 dages fortrydelsesret hos Muubs. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du give dem meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen og herefter returnere varerne senest 14 dage efter, du har givet besked om returnering. Du skal selv betale udgifterne ved returnering.

Besøg Muubs

Sosiale Medier

Du kan følge Muubs på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Muubs

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4596260330

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass