Normann Copenhagen info

Kvalitetsdesign til hverdagen

Normann Copenhagen skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 399 DKK Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, PayPal Prismatch: Nei Besøg Normann Copenhagen

Normann Copenhagen er en online webshop som sælger et udvalg af designerprodukter som møbler, lamper og interiørprodukter.

Normann Copenhagen skjermbilde
De dyreste designer lænestole fra Normann Copenhagen

Designere

Normann Copenhagen har mange forskellige designere til at designe deres lysestager, spiseborde, stole og så videre. Nogle af deres designere er Adam Goodrum, Andreas Kowaleski, Asshoff & Brogård, Beaverhausen, Britt Bonnesen og mange flere, som du kan finde på deres hjemmeside.

Professionals

I navigationsbaren på Normann Copenhagens hjemmeside kan du finde kategorien Professionals. Her kan du læse artikler om deres projekter, bæredygtighed, produktinformationer, pcon planner, made with care, kataloger og andet.

Normann Copenhagens historie

Normann Copenhagen blev etableret i 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen. De sælger i dag et bredt og voksende sortiment af tekstiler, barstole og meget mere til hjemmet. De skriver dette om dem selv:

“Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed med en mission om at skabe originale og innovative produkter i et enkelt og nutidigt design, der kan modstå tidens test. Eller med andre ord: at udfordre konventionelle tankemønstre og gøre det ordinære ekstraordinært gennem godt design.”

Møbler og interiør

Normann Copenhagen sælger et bredt udvalg af kvalitetsdesign til hverdagen. De har for eksempel vaser, spejle, lamper, sofaer og meget mere.

Returret

Du har 14 dages lovpligtig returret. Normann Copenhagen betaler ikke for dit fragtgebyr. De kan dog hjælpe med større returneringer, omend fragtomkostningerne stadig bliver betalt af dig.

Fragt og levering

Der er gratis fragt på ordrer over 399 DKK. Kommer din ordre ikke over dette beløb, koster fragten 29 DKK. Leveringen tager 1-2 hverdage. Alle større ordrer koster ikke noget i fragt (sofaborde, store møbler), og leveringen tager 2-5 dage.

Besøg Normann Copenhagen

Sosiale Medier

Du kan følge Normann Copenhagen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Normann Copenhagen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4535270522

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass