Only info

Mode og smarte designs til kvinder

Only skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 100 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Google Pay, Klarna, Mobile Pay, PayPal Prismatch: Nei Besøg Only

Only er en online webshop som sælger tøj og sko til kvinder.

Only skjermbilde
Tøj til gravide kvinder fra Only

Only Life

Only Life kategorien i Onlys navigationsbar en en bæredygtigkategori, hvor du kan finde nogle af Onlys grønnere varer. Her kan du for eksempel finde jeans, skjorter, kjoler og mere.

Shop til ham

Hos Only er der også et sted, hvor du kan shoppe til mænd, men det er uklart om dette er i forlængelse med Only, eller om det er en anden butik. Der er dog mulighed for at finde herretøj.

Størrelsesguides

Hos Only har de en masse størrelsesguides til blandt andet normale, curvy, kids og gravide kvinder. Disse guides viser dig, hvordan du skal tage dine mål omkring for eksempel tajlen, brystet, armen og mere, så du kan finde tøj der passer præcis til din kropstype.

Gavekort

Hos Only kan du købe et gavekort til en ven. De siger at leveringen er gratis over 400 DKK, hvilket ikke stemmer overens med deres leveringsinformationer i bunden af siden. Du kan købe gavekort til forskellige priser fra 50 to 600 DKK.

10% rabat og udsalg

Du kan få 10% rabat på din odre, hvis du melder dig ind i Onlys customer club. Desuden har Only også en udsalgskategori, hvor du kan finde varer der er sat ned som for eksempel deres bikinier eller sportstøj.

Kundeservice

Onlys har ikke telefonsupport, men de har en chat nede i nederste højre hjørne, hvor du kan starte en samtale med en medarbejder. Desuden har de også en email, som du kan skrive til og en webformular, som du kan udfylde og sende ind til dem.

Fragt er IKKE gratis

Hos Only er fragten ikke gratis. De leverer med PostNord, GLS og DHL, og der er forskellige priser på de enkelte fragtservice, som du kan finde på deres hjemmeside.

Besøg Only

Sosiale Medier

Du kan følge Only på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Only

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass