Prada info

Prada er et kendt designermærke som sælger tøj, sko og tilbehør

Prada skjermbilde Fri fragt: Ses i kurven Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort Prismatch: Nei Besøg Prada

Prada er en online webshop som sælger et bredt udvalg af designertøj, sko og tilbehør.

Prada skjermbilde
Her ser du et udvalg af de dyreste Hobo tasker fra Prada

Pradasphere

I navigationsbaren på Pradas hjemmeside kan du finde deres Pradasphere. Her kan du opdatere dig selv på Prada nyheder. Der er artikler her som for eksempel Prada Timecapsule, FW22 Men’s and Women’s Show, Paradoxe, FW 2022 Woman og mange flere artikler vedrørende Prada.

Bæredygtighed

Prada går ind for bæredygtighed. De har nogle strategier for at skåne planeten, som du kan læse mere om på deres hjemmeside. De har også tiltag til at gøre Prada til en god og inklusiv arbejdsplads.

Gaver

Du kan købe gaver til ham og hende hos Prada. Der er for eksempel nye essentials til kvinder som smykker, sko, jakker og meget mere. Der er også nye essentials til mænd som jakker, bukser, bælter, slips, hatte og meget mere.

Tasker

Prada har et stort udvalg af designertasker. Du kan blandt andet browse tasketyper som skuldertasker, top handles, hobo tasker, mini tasker, tote tasker, rygsække, computertasker og andre.

Diverse

Prada tilbyder også et udvalg af tilfældige produkter til hjemmet som brætspil, tøj til dyr, håndvægte, bat, ketcher og andet sportsudstyr. Disse produkter er designerprodukter fra Prada, så de koster meget mere end normalt sportsudstyr og brætspil.

Kundeservice

Pradas telefon support ser ud til at være på engelsk. Der er en email formular, du kan bruge til at kontakte dem, men de har ikke en email, du kan skrive til.

Fragt og levering

Du kan først se, hvad det koster at få din ordrer leveret, når du tjekker ud. De kan ikke levere til PO boxes eller generelle adresser.

Besøg Prada

Sosiale Medier

Du kan følge Prada på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Prada

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 0080080077232

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass