Proshop info

Kæmpe udvalg af elektronik og bekvemmelighedsprodukter

Proshop skjermbilde Betalingsmetoder: Dankort, Faktura, Klarna, Mobile Pay, PayPal Prismatch: Nei Besøg Proshop

Proshop er en online webbutik som sælger et udvalg af produkter til hus og have som elektronik og VVS, bøger, legetøj og meget mere.

Proshop skjermbilde
De dyreste bærbare gaming computere fra Proshop

Gode filtre til PC

I kategorierne til computere hos Proshop er filtrene super avanceret, så det er nemt at tilpasse din søgning efter ting som GPU, CPU, RAM, harddisk og meget mere. Det er lige meget, om du leder efter en gaming stationær, en gaming laptop eller computere til privat eller erhversbrug, da disse filtre er over alt.

Auktion og outlet

I deres outlet-kategori kan du spare op til -70% på deres varer i kategorier som gadgets, foto, personlig pleje, hardware og meget mere. Du kan også se deres demo produkter her. Det er uklart, hvorfor denne kategori hedder auktion, da det ikke ser ud til, at der er nogen auktion igang.

Navigationsbaren er ubrugelig

Der er en navigationsbar på Proshops hjemmeside med fire kategorier (bærbar, gaming, mobil, smart home og SSD). Disse fører dig ind på den forbundende side, men navigationsbaren er langt fra repræsentativ af deres kæmpe udvalg af varer. De har for eksempel også højtalere, kontorprodukter, køkkenprodukter og meget mere.

Filtreret søgning

Når man trykker sig ind på en kategori hos Proshop, så er kategorien allerede filtret for dig, men du kan vælge at slå disse filtre fra. De fleste er sorteret efter producenter, men der er også nogle der er automatisk sorteret efter lagerstatus. Mange af deres filtre har engelske subkategorier.

Fragt og returret

Det er ikke tydelige om der er et fragtgebyr, og hvor lang returret man har som kunde. De skriver dog, at hos Proshop skal man selv betale for sin fragt ved returforsendelse. Det koster altså penge at købe et returlabel.

Besøg Proshop

Kontakt Proshop

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570205080

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass