Samsøe Samsøe info

Kvalitets tøj, sko og tilbehør til alle køn

Samsøe Samsøe skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 1.200 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Klarna Prismatch: Nei Besøg Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe er en online webshop som sælger et bredt udvalg af tøj og tilbehør til mænd og kvinder.

Samsøe Samsøe skjermbilde
Et udvalg af BHer til kvinder fra Samsøe Samsøe

Sale

På denne hjemmeside finder du en udsalgskategori, hvor du kan browse varer til mænd og kvinder som er på tilbud. Her kan du for eksempel finde nedsatte kjoler, undertøj, hættetrøjer og meget mere.

Personlig shopping

Hos Samsøe Samsøe kan du booke en tid i udvalgte butikker og få professionel hjælp til at opdatere din garderobe. Deres personale er klar til at give dig en personlig shoppingoplevelse skræddersyet til dine behov og ønsker. Der er kun personlig shopping i København og Amsterdam.

Unisex

Samsøe Samsøe har en kategori der hedder Unisex. Her finder du tøj der passer begge køn. Du kan ikke sortere disse varer fra hinanden, så du kan ikke se T-shirts eller tasker for sig selv.

Størrelsesguide

Hos denne webshop kan du finde en størrelsesguide i bunden af siden. Her kan du finde størrelsesguides til damesko, herresko, tøj, hatte og andet. Du kan også bruge True Fit funktionen til at få en anbefaling til størrelser for alt tøj i Samsøe Samsøe kollektionen. De skriver, at dette er super hurtigt og kræver ingen måling.

Fragt og levering

Hos Samsøe Samsøe kan du få gratis levering, hvis du bestiller for over 1.200 DKK. Ellers koster det 39 DKK for levering med GLS til pakkeshop, og 45 DKK for levering med GLS til døren. Levering tager 1-2 hverdage.

Returnering

Samsøe Samsøe har gratis retur i 30 dage så længe, at varen bliver sendt tilbage i perfekt tilstand. Der skulle gerne være et forudbetalt returlabel i pakke, ellers kan du kontakte kundeservice.

Besøg Samsøe Samsøe

Sosiale Medier

Du kan følge Samsøe Samsøe på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Samsøe Samsøe

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +45352850

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass