Sephora info

Skønhed, hår og kropspleje

Sephora skjermbilde Fri fragt: Fri fragt på ordrer over 450 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Faktura, Gavekort, Klarna Prismatch: Nei Besøg Sephora

Sephora er en online webshop som sælger beauty og skønhedsprodukter.

Sephora skjermbilde
Dyre øjenskyggepaletter med forskellige farver fra Sephora

Tilbudskategori

Sephora har en kategori til varer der er på tilbud. Her finder du tilbud som 3 for 2s pris og håndcreme, procent-tilbud, gratis gaver med i dit køb og mere.

Stort udvalg af makeup

Sephora tilbyder et stort udvalg af makeup og tilbehør til makeup. De har øjenskygger, mascara, eyelinere, læbestifter, lipglosses, makeupbørster, makeupfjerner, foundation, highlighter og meget mere. De har også vegansk og bæredygtigt makeup, samt en inspirationssektion, hvor du kan finde artikler som Mascara Guide, Fenty Shade Finder, Brow Guide og mange flere.

Gaver

Hos Sephora kan du også købe gaver til dine bekendte. Disse kommer i form af en gaveæske.

Minis

Du kan købe miniprodukter hos Sephora, som du kan tage med dig, hvis du skal ud at rejse. Her finder du mini kategorier som makeup, hudpleje, parfume og hårpleje.

Appen findes kun til iOS

Sephora har en app, og de reklamerer med, at hvis du handler for over 500 DKK i appen, så får du en gratis Sephora Box med i købet, men appen er kun tilgængelig for folk med iOS smartphones, altså iPhones.

Good for serien

Sephora har en Good For serie, hvor du kan læse om deres bæredygtigte varer i kategorierne makeup, hudpleje og parfume. Good For You produkterne indeholder minimum 90% naturlige ingridienser. Good For Vegan produkterne er alle uden nogle dyre-ingridienser. Good For A Better Planet er produkter med økodesignet emballage, hvilket vil sige, at de er lavet af bæredygtige ingridenser.

Stort udvalg af hårprodukter

Hos Sephora har de mange hårprodukter såsom hårfarver, hårolier, hårkurer, hårvitaminer og meget mere til folk som elsker at tage sig af sit hår.

30 dages returret

Hos Sephora får du 30 dages returret. Du kan også vælge at returnere din pakke i en af deres butikker, ellers skal du sende din pakke til deres addresse i København.

Fri fragt på ordrer over 450 DKK

Hos Sephora får du gratis fragt på ordrer over 450 DKK, ellers koster det 29 DKK. Du får dine ordrer leveret indenfor 1-3 arbejdsdage.

Besøg Sephora

Sosiale Medier

Du kan følge Sephora på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sephora

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4589872340

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass