Sinnerup info

Design, mode og møbler

Sinnerup skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay, ViaBill Prismatch: Ja Besøg Sinnerup

Sinnerup er online webshop som sælger et udvalg af møbler og interiør produkter.

Sinnerup skjermbilde
Et udvalg af smarte Lysestager fra Sinnerup

Inspiration

I navigationsbaren på Sinnerups hjemmeside kan du tilgå inspirationskategorien, som du kan bruge til at få inspiration til indretningen af dit hjem. Her kan du for eksempel læse om boligtrends, materialer, temaer og mere. Her finder du blandt andet billedinspiration til tekstiler, lamper, køkkenopbevaring og meget mere.

Mærker

Sinnerup sælger et stort udvalg af mærkevarer som lænestole, spiseborde, køkkenmaskiner og mere. Nogle af deres mest populære mærker er aida, Créton, Furniture: By Sinnerup, Kay Bojesen, Lindna, Zone, Kähler, Stelton og mange flere.

Gaver

På Sinnerups hjemmeside kan du også finde gaveinspiration. Her er der gaver til alle begivenheder som bryllup, jul, konfirmation, mors dag, studenter gaver, advents gaver og meget mere. De foreslår for eksempel smykker, hynder, sko, tasker og mere.

Filtersystemet

Filtersystemet på Sinnerups hjemmeside er godt og detaljeret, men der er ikke nogen mulighed for at sortere deres varer efter laveste eller højeste pris. Du kan dog søge efter prisklasser som er beløb mellem 100 – 200 DKK, men dette filtre indfanger ikke større beløber som 3.000 DKK og derover.

Størrelsesguide

Sinnerup har en størrelsesguide til deres modebrands, som du kan bruge for at finde den rigtige størrelse på dine kjoler og andet tøj. De har i øvrigt kun tøj til damer.

4,6/5 Trustpilot

Sinnerup har en Trustpilot rating på 4,6/5 stjerner baseret på over 6.700 anmeldelser.

Primatch

Sinnerup matcher prisen, hvis du finder en identisk vare billigere hos andre bolig og interiør butikker samt diverse isenkræmmere i Danmark. Der er betingelser og instruktioner om, hvordan du får din prismatch indløset på deres hjemmeside.

Besøg Sinnerup

Sosiale Medier

Du kan følge Sinnerup på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sinnerup

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4536965252

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass