Søsterne Grene info

Hobbybutik med mange finurlige produkter til hjemmet

Søsterne Grene skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 500 DKK Retur: 60 dages returret Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Søsterne Grene

Søsterne Grene er en online webshop som sælger et udvalg af hobbyprodukter som garn, maling, spil og meget mere.

Søsterne Grene skjermbilde
Et udvalg af bøger, som du kan købe hos Søsterne Grene

Inspiration

Da Søsterne Grene har et kæmpe udvalg af indretningsprodukter, så giver det god mening, at du også kan finde inspiration til interiøren af dit hjem på deres hjemmeside. Her kan du for eksempel finde inspiration til badeværelset, juledekorationerne, strik og meget mere. Du kan også finde inspiration til andre ting såsom strikke- og hækleprodukter eller andet.

DIY-projektor

De har også en kategori, hvor du kan få inspiration til din DIY-rejse med Anna og Claras kreative DIY-produkter. Her kan du finde kategorier som smykker og accessories, hækling, have og udeliv, strygeperler, kreativitet med børn, jul og meget mere.

Bæredygtighed

I kategorien Ansvarlighed i navigationsbaren, skriver Søsterne Grene om deres bæredygtighedsstrategier. De har artikler og rapporter, du kan læse om deres initiativer. Der er for eksempel artikler med navne som Plast med omtanke og Certificeringer.

Sociale medier

Søsterne Grene har næsten alle de sociale medier, du kan komme i tanke om (Facebook, Pinterest, TikTok, Instagram og flere). Her følger du pigerne Anna og Clara, som giver din inspiration til dine projekter.

Fragt

Hos Søsterne Grene kan du få gratis fragt på din ordre, hvis du køber for over 500 DKK ellers koster det 30 DKK. Du kan også få leveret til en firmaadresse eller en privatadresse, hvilket koster mere i fragt. Din forventet leveringstid er 1-3 dage, og der leveres med GLS.

Besøg Søsterne Grene

Sosiale Medier

Du kan følge Søsterne Grene på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Søsterne Grene

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4565370000

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass