Sportmaster info

Alt tilbehør til sport, træning og udendørsaktiviteter

Sportmaster skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 365 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Ja Besøg Sportmaster

Sportmaster er en online webshop som sælger et udvalg af sports- og træningsgrej som sportstøj og træningsudstyr.

Sportmaster skjermbilde
Sports BHer fra Hummel, Puma og Nike fra Sportmaster

Medlemspriser

Hos Sportmaster kan du få rabat, hvis du er medlem. Priserne i gul på deres hjemmeside er alle medlemspriser, og der er mange penge at spare. Køber du for eksempel deres dyreste løbebånd, så koster det 25.000 DKK for ikke medlemmer, og kun 20.000 DKK for medlemmer. Det samme princip gælder for andre træningsmaskiner, trampoliner, tasker og andet.

Guides og artikler

Oppe i højre hjørne kan du finde kategorien Guides & Artikler. Her kan du finde inspiration til sport og træning i kategorierne Fodbold, Løb og Fitness. Det vil side, at du kan læse om ting som sko, fodbolde og yoga.

Fragt

Fragt hos Sportmaster koster 39-59 DKK, afhængig af om du vil have leveret til døren eller til et pakkehus. Melder du dig ind i Sportmaster, så kan du dog få gratis fragt på ordrer over 499 DKK. Hvis du er medlem og køber for under 499 DKK koster fragt 29-49 DKK afhængig af leveringsmetoden.

Returnering og bytteservice

Du kan returnere eller bytte dine ordrer gratis i 365 dage hos Sportmaster. De vedlægger et returlabel i din pakke, som du kan bruge for at bytte eller returnere den.

Prismatch

Hos Sportmaster har de prismatch hvilket betyder, at hvis du finder en vare billigere et andet sted, så matcher de prisen. Der er tre betingelser for dette som er:

  • Prismatch gælder ikke elektroniske varer.
  • Gælder ikke restpartier, køtilbud, timetilbud, åbningstilbud, hypertilbud o. lign. samt fragt osv.
  • Gælder kun privatkøb og max. 3 styk per kunde. Gælder indtil 31/12-2022.

Kundeservice

Udover et telefonnummer og en email, så kan du også live chatte med Sportmasters kundeservice. Du kan også skrive til dem på Messenger.

Besøg Sportmaster

Sosiale Medier

Du kan følge Sportmaster på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Sportmaster

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4589873636

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass