The Body Shop info

The Body Shop vil skabe en fair og smukkere verden

The Body Shop skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 300 DKK Retur: 15 dages returret Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Google Pay, Klarna, PayPal Prismatch: Nei Besøg The Body Shop

The Body Shop er en online webbutik der sælger et udvalg af helse- og skønhedsprodukter som hudpleje, makeup og hårprodukter.

The Body Shop skjermbilde
Et udvalg af toner og cleansers fra The Body Shop

Kundeklub

The Body Shop har en kundeklub, som du kan melde dig ind i og få nogle fordele. For eksempel belønner de dig med en værdikupon til en værdi af 50 DKK, hver gang du optjener 500 point.

Tips og råd

I navigationsbaren på The Body Shops hjemmeside, finder du kategorien Tips og råd, hvor du finder en masse god viden om ting som hudpleje, kropspleje, makeup, livsstil og ingridienser. Der er for eksempel tips til hvordan du får bedre nattesøvn, hvordan du slapper af i stressede tider, den bedste ansigtsmaske og meget mere.

Shop efter dine behov

The Body Shop har en funktion som gør, at du kan shoppe efter dine behov. Dette er sådan set bare et filtre, som du kan bruge til at sortere efter produkttype og behov som skadet hår, tør hud, solbeskyttelse og så videre.

Betaling

The Body Shop er nem at handle hos, da de har en masse betalingsmuligeder. Du kan betale med dankort, PayPal, Klarna, Apple Pay og Google Pay. Desværre kan du ikke betale med MobilePay.

Activism

The Body Shop kæmper for social- og miljøretfærdighed og har et aktivismeteam på deres hovedkontor, samt aktivismeteams lokalt overalt i verden. Disse teams planlægger deres kampanger, og de ønsker at ændre systemet.

Fragt

Hos The Body Shop får du fri fragt på ordrer over 300 DKK, hvis du vælger levering til posthus, men hvis du vil have leveret til døren, så er det først gratis over 400 DKK. Levering koster ellers 70 DKK til døren og 50 DKK til posthus, hvis ikke du køber for disse beløber.

Besøg The Body Shop

Sosiale Medier

Du kan følge The Body Shop på disse sosiale nettverkene.

Kontakt The Body Shop

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4580881739

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass