Timarco info

Tøjartikler med fokus på badetøj

Timarco skjermbilde Fri fragt: Kun ordrer over 185 DKK Retur: 60 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Klarna, PayPal Prismatch: Nej Besøg Timarco

Timarco er en online webshop som tilbyder tøj til mænd og kvinder. De fokuserer på kvalitetsundertøj, men har også et udvalg af tøj, sko og tilbehør.

Timarco skjermbilde
Bikinier fra Timarco

Trustpilot 8.50/10

Timarco har en Trustpilot vurdering på 8.5/10 stjerner baseret på over 5.600 anmeldelder.

Kategorierne følger ikke med siden

Kategorierne ude til venstre hos Timarco er ikke hæftet til siden. Dette betyder, at når du browser varer på denne siden, skal du scrolle hele vejen op igen for at skifte kategorien.

Varemærker

Timarco har en række af mærkevare som for eksempel Levis, Michael Kors, Tiger of Sweden, Calvin Klein, Crocs, DKNY, Nike, Triumph og mange flere.

Bestsellers

Du kan også se deres mest købte varer i tabben Bestsellers.

Lille skriftstørrelse

Timarco bruger en meget lille skriftstørrelse på deres hjemmeside, hvilket kan gøre det svært at læse ordene, hvis dit syn er dårligt. Du kan dog zoome ind på selve browseren.

Fragt er IKKE gratis

Hos Timarco reklamerer de med, at deres fragt er gratis, men dette er ikke sandt. Dykker man dybere, ses det, at fragt kun er gratis på ordrer over 185 DKK. Bestiller man ikke for mindst 185 DKK, så koster fragten 25 DKK. Levering af din ordrer sker indenfor 3-10 dage. I øvrigt bliver din pakke fragtet med GLS eller Postnord.

60 dages returret

Du har 60 dages returret hos Timarco.

Besøg Timarco

Sosiale Medier

Du kan følge Timarco på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Timarco

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass