Teeshoppen info

Dansk-produceret tøj til mænd og kvinder

Teeshoppen skjermbilde Fri fragt: Ikke sikkert Retur: 101 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Teeshoppen

Tøj til mænd og kvinder

Teeshoppen tilbyder lige under 1000 tøjartikler til mænd og over 600 til kvinder. Til mænd kan du finde jakker, trøjer, bukser, jakkesæt, poloer og meget mere, og til kvinder kan du finde kjoler, trøjer, veste, bukser, shorts, nederdele og meget mere.

Desuden kan du også finde sko til mænd og kvinder, samt tilbehør som smykker, tasker, solbriller og andet.

Pakketilbud

Teeshoppen tilbyder pakketilbud til mænd og kvinder. Pakketilbud er en mulighed for at købe nogle varer i pakker af flere på én gang.

Flere kategorier til damer har ingen produkter

Kategorier såsom sportstøj og tasker til damer har ingen produkter. I stedet kan du finde en lang tekst, som handler om hvorfor tasker er en essentiel del af den moderne kvindes tilbehør.

Teeshoppen skjermbilde
De dyreste jakkesæt Teeshoppen tilbyder

E-mærket

Teeshoppen har et certificeret e-mærke af Vian Khazer. Det betyder, at de har løbende kontrol af deres webshop, du har køberbeskyttelse op til 10.000 DKK, de er non-profit siden år 2000, og de altid har gratis hjælp og vejledning.

Sociale medier

Teeshoppen linker ikke til nogle af deres sociale medier, hvis de har nogle, på deres online webshop. Du kan dog tilgå en Facebook gruppe, hvis du trykker på ‘VIP Gruppe’ oppe i venstre hjørne. Det er ikke sikkert, om denne gruppe kun er for VIP medlemmer, eller om den er for alle der til være med. Det er også usikkert, hvilke kriterier man skal opfylde for at blive VIP.

Der står ikke hvad fragten koster

Under Teeshoppens leveringsside står der ikke noget om, hvor meget det koster at fragte sin pakke, så man må gå ud fra, at de fortæller dig, hvad fragten koster, når du går til checkout. De fragter dog med selvskaber som dao, GLS, Doorhub og Homerunner,

Trustpilot 4.6

Teeshoppen har en Trustpilot rating på 4.6 stjerner baseret på 12.000 anmeldelser.

101 dages returret

Du kan gratis returnere din pakke i 101 dage efter modtagelse. Du kan også vælge at returnere din pakke gratis i deres fysiske butik der lægger på Boulevarden 18 i Aalborg.

Besøg Teeshoppen

Sosiale Medier

Du kan følge Teeshoppen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Teeshoppen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570707217

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass