Uniqlo info

Tøj og merchandise fra poplære film og serier

Uniqlo skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Klarna, PayPal Prismatch: Nei Besøg Uniqlo

Uniqlo er en online webbutik der tilbyder et udvalg af tøj til mænd, kvinder, børn og babyer. Hjemmesiden er på engelsk og ikke dansk!

Uniqlo skjermbilde
Final Fantasy merchandise der kommer til Uniqlo snart!

Messenger chat support

Uniqlo har ikke et telefonnummer, som du kan ringe til, men de har en live chat på messenger og en support chat, hvor du kan skrive med kundeservice. Der er heller ingen email support.

Merchandise

Uniqlo sælger et udvalg af merchandise fra poplæure serier, film, gaming og anime. Her kan du for eksempel finde T-shirts med print fra Pokémon, Final Fantasy, Jujutsu Kaisen, Demon Slayer og andet. Det er dog ikke tydeligt, hvor du finder disse produkter ud fra deres kategorier, men så kan du bruge søgefeltet til at lede efter de produkter, du vil købe.

Download Uniqlos app

Hvis du downloader Uniqlos app til din telefon, får du en voucher som giver dig 50 DKK gratis, som du kan bruge på dit næste køb.

Filtersystemet og subkategorier

Uniqlos filtersystem virker ikke optimalt. Sortere du for eksempel efter deres billigste tasker, bliver de ikke sorteret i rækkefølge efter pris. Det er dog forholdsvist overkommeligt at browse hele kategorien igennem, da de ikke har et kæmpestort udvalg.

Subkategorierne hos Uniqlo kan være misvisende. Der er nogle produkter, som for eksempel sportstøj, der ikke er en decideret subkategori, men i stedet kan tilgås med søgefeltet i toppen eller i deres kollektioner.

Retturet

Du har 30 dages retturet hos Uniqlo. De tilbyder ikke pakke udveksling, og de opkræver et returgebyr på 19 DKK. Desuden returnerer de ikke undertøj, svømmetøj og mundbind. Der er også andre paragraffer i deres returpolitik, som du kan finde på deres hjemmeside.

Fragt

Hos Uniqlo har de ikke gratis fragt medmindre, at du vælger Click & Collect. Deres leveringstid på de forskellige leveringsmuligheder varierer mellem 1-4 dage. Express levering koster 89 DKK, MyPack Collect koster 39 DKK, og MyPack Home/Standard koster 49 DKK. Der er flere regler her, som du kan finde på deres hjemmeside.

Besøg Uniqlo

Sosiale Medier

Du kan følge Uniqlo på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Uniqlo

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass