Vero Moda info

Tøj til kvinder i alle størrelser

Vero Moda skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 100 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Google Pay, Klarna, Mobile Pay, PayPal Prismatch: Nei Besøg Vero Moda

Vero Moda er en online webshop som sælger tøj til kvinder. Deres navigationsbar er lidt forvirrende at forstå, men for at finde at deres tøj, så er det under Shop Pr. Kategori.

Vero Moda skjermbilde
Blazere i smarte designs til kvinder fra Vero Moda

Plus size

Vero Moda har en kategori til kvinder der er curvy eller plus size, hvor du kan finde over 860 varer som for eksempel jakker, strik, jeans, kjoler, bukser og mere.

Bæredygtighed

Hos Vero Moda går de ind for bæredygtighed, og du kan læse mere om dette på deres hjemmeside. Her finder du informationer som deres rejse til bæredygtighed, deres ansvar, deres materialer og meget mere.

Størrelsesguide

I bunden af Vero Modas hjemmeside kan du finde en størrelsesguide, hvor du kan finde ud af, hvordan du skal tage dine egne mål.

Udsalg

Vero Moda har en udsalgskategori, hvor du kan finde varer der er til salg hos dem.

Affiliate program

Hos Vero Moda kan du blive en affiliate, selv om du ikke er en influencer. Det er gratis at tilmelde sig på deres hjemmeside, men det er ikke sikkert man bliver valgt ser det ud til. Hvis du er en influencer, så kan du også blive en affiliate.

Kundeservice

Du kan kontakte Vero Modas support team gennem chatten i nederste højre hjørne. Du kan også få fat på dem igennem deres email eller webformularen, men der er ingen telefonsupport.

Ingen gratis levering

Levering af Vero Modas ordrer koster et forskelligt beløb afhængig af hvem der udbringer din pakke. De har et skema på deres hjemmeside, hvor du kan se leveringspriser for Postnord, GLS og DHL.

Besøg Vero Moda

Sosiale Medier

Du kan følge Vero Moda på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Vero Moda

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass