Vibholm info

Ægte smykker og ure

Vibholm skjermbilde Fri fragt: Ja Retur: 100 dages returret Betalingsmetoder: Apple Pay, Dankort, Google Pay Prismatch: Nei Besøg Vibholm

Vibholm er en online webbutik som sælger et udvalg af smykker og ure.

Vibholm skjermbilde
Bestseller vielsesringe fra vibholm

Massere af mærker

Vibholm har et kæmpe udvalg af mærkevarer til deres ure og smykker som for eksempel Arne Jacobsen, Daniel Wellington, Georg Jensen, Garmin, Jaguar, Michael Kors, Maria Black, Søgaard, Pandora, Maanesten, Tissot og mange flere. Du kan browse deres store mærkeudvalg på deres hjemmeside.

Gaveidéer

På Vibholms hjemmeside kan du finde kategorien Gaveidéer i navigationsbaren. Her finder du gaveinspiration til begivenheder som bryllup, lykønskning, dåb, farsdag, konfirmation, student, morgengave, morsdag og skolestart.

4,5 Trustpilot

Vibholm har en Trustpilot rating på 4,5/5 stjerner baseret på over 5.300 anmeldelser.

Bryllupsmagasin

Vibholm har deres helt eget bryllupsmagasin, som du finder i bunden af hjemmesiden. Der er artikler om ringdesignere, styling til bruden, tilbehør til gommen og meget mere her. Du kan også finde vielsesringe og forlovelsesringe her.

Størrelsesguide

Vibholm har også en størrelsesguide, så du kan finde den perfekte ringstørrelse. Denne guide har syv trin, som du skal følge for at kunne finde den rette ringstørrelse til din finger.

Vibholms hashtag

I navigationsbaren finder du også kategorien Smykkeunivers. I denne kategori ligger der artikler og guides til smykker som for eksempel Sådan plejeder du dine smykker, Sølv og smuk med Vibholm og mange flere artikler. Det er også mulighed for at blive en del af deres smykkeunivers med hashtagget #myvibholm.

Fri fragt, men…

Hos Vibholm har de fri fragt med levering inden for 1-4 hverdage (7-10 hvis varen ikke er på lager). Ved køb under 300 DKK, tilbyder de udelukkede levering til PostNord pakkeboks, men ved køb over 300 DKK, kan du vælge levering med PostNord eller GLS.

Returret

Hos denne online webshop kan du få 100 dages returret. Det koster 29 DKK at benytte det vedlagte returlabel, men beløbet bliver fratrukket i dit tilgodehavende fra den/de varer der returneres.

Besøg Vibholm

Sosiale Medier

Du kan følge Vibholm på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Vibholm

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4586125605

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass