Weekday info

Hverdagstøj til mænd og kvinder

Weekday skjermbilde Fri fragt: Kun på ordrer over 600 DKK Retur: 100 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Klarna, PayPal Prismatch: Nei Besøg Weekday

Weekday er en online webshop der tilbyder tøj til både mænd og kvinder. Derudover har de også tilbehør såsom tasker, smykker, solbriller og andet.

Få 10% af din første ordre, hvis…

Du kan få 10% af din første ordre, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.

Weekday skjermbilde
De dyreste kjoler der tilbydes af Weekday

Deres ansvar for bæredygtighed

De indrømmer, at deres industri ikke er bæredygtig, men de skriver dog, at de stræber efter at blive mere bæredygtige. Deres målsætning er at blive bæredygtig i 2040.

Størrelsesguide

Du kan finde en størrelsesguide på Weekdays hjemmeside i bunden af siden. Dette kan kjælpe dig med at finde din størrelse i for eksempel ders kjoler.

Studentderrabat

Weekday tilbyder rabat til studerende i Danmark. Alt du skal gøre er at følge deres guidelines på deres hjemmeside. For at finde disse, scroll ned i bunden og kig i venstre hjørne.

Kundeservice

Weekdays kundeservice foregår på engelsk. De har både telefon og email, men den hurtigste måde at komme i kontakt med dem er gennem messenger.

Returret

Du har 100 dages returret hos Weekday og returnering er altid gratis. Hvis du vil have dine penge tilbage på en ordre, så modtager du dine penge indenfor 14 dage efter, at dine ordre er landet i deres lager. Returneringsblanketten er inkluderet i din pakke, så du kan udfylde den og sende din pakke tilbage uden problemer.

Fragt er først gratis på ordrer over 600 DKK

Standard levering er gratis på ordrer over 600 DKK. De leverer indenfor 2-3 arbejdsdage efter, at du har modtaget din ordrebekræftelse. Du kan også vælge andre leveringsmetoder såsom standard pick up location, standard home delivery, standard Budbee parcel locker og andre.

Besøg Weekday

Kontakt Weekday

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4589886777

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass