Worldmart info

1000-vis af varer fra hele verden

Worldmart skjermbilde Fri fragt: Fri fragt over 499 DKK Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg Worldmart

Worldmart er en online webstore som har et udvalg af over 1000 varer til dagligdagen som for eksempel mad og drikke og slik. Webbutikken tilbyder varer fra lande over hele verden. De har for eksempel mad fra Asien, Mellemøsten og Afrika, og du kan browse endnu flere lande i deres Lande kategori.

Worldmart skjermbilde
Nudelpakker som kan findes mellem dagligvarerne hos Worldmart

Opskrifter

Hos Worldmart finder du en kategori som hedder Opskrifter. I denne kategori kan du finde opskriftsinspiration fra køkkener over hele verden. I hver af deres opskrifter er der links til flere af produkterne på deres hjemmeside, som skal bruges for at lave opskriften.

Her finder du opskriftter på bagværk, forretter, hovedretter og specialiteter, og du kan også vælge mellem vegetar, veganer, laktosefri og glutenfri opskrifter. Der er også et filter til forberedelsestid, hvor der er tidsintervaller på diverse opskrifter.

Tilbud

Worldmart har en tilbudskategori, hvori du kan finde alle de varer, som webshoppen har på tilbud i øjeblikket. Der er også sorteringsmuligheder i denne kategori, så du nemt kan finde det, som du leder efter.

Non-Food

Non-Food kategorien opfører sig underligt, da det ligner, at der ikke er nogle produkter under den. Man skal dog bare trykke sig ind på, for eksempel, køkkenudstyr for at få disse varer frem.

Fri fragt over 499 DKK

Hos Worldmart får du gratis fragt, hvis du køber for over 499 DKK, og de leverer din ordrer på 1-2 dage.

Besøg Worldmart

Sosiale Medier

Du kan følge Worldmart på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Worldmart

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4551888359

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass