XL-byg info

Byggematerialer, værktøj og alt til værkstedet

Fri fragt: Nej Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg XL-byg

XL-byg er en online webbutik som sælger et udvalg af VVS– og byggeprodukter som haveprodukter, badeværelsesprodukter og værktøj.

XL-byg skjermbilde
Et udvalg af gasgrill fra XL-byg

Opret en profil

Når du går ind på XL-bygs hjemmeside, kan du oprette en profil, hvilket giver dig disse fordele:

  • Gem dine oplysninger til næste gang
  • Se din ordrehistorik
  • Opret favoritlister
  • Se kvitteringer fra onlinekøb

Hvide produkter på hvid baggrund

Det kan være svært at se nogle produktbilleder hos XL-byg, da de bruger hvide baggrunde på hvide produkter, som for eksempel badekar og belysningsprodukter.

Inspiration

Der er en inspirationsside på XL-bygs hjemmeside, hvor du kan finde inspiration til bygningsprojekter eller andet. Der er artikler, videoer og billeder af maling og farvevælger, #parcelhack, grill, fliser, varme, gulve, køkken og meget mere.

Udlejning

Uanset om du er professionel håndværker eller gør-det-selv’er, kan du leje professionelt værktøj og maskiner i XL-BYG. Kvalitetsværktøj og specialmaskiner er ikke billige, og bruger du dem ikke til hverdag, kan du udnytte fordelene ved at leje værktøj og maskiner frem for at eje. Udover udlejning af værktøj og maskiner, har du også mulighed for at låne en trailer i XL-BYG, når du har brug for en rummelig transport til dit projekt.

Sammenlign alle produkter

XL-byg har et smart filtersystem. Det er nemt at forstå, og der er også en funktion der hedder Sammenlign alle produkter, hvor du kan se alle beskrivelserne fra deres filtre på selve produktet. Dette gør det nemt at sammenligne produkterne side om side.

Massere af haveprodukter

Hos XL-byg finder du et kæmpe udvalg af haveprodukter som grill, plæneklippere, drivhuse, festtelte, lamper og meget mere. De har næsten alt, som du skal bruge til at passe din have.

Trustpilot

XL-byg har en Trustpilot rating på 3,5/5 stjerner baseret på over 3.200 anmeldelser.

Fragt

Fragten hos XL-byg er ikke gratis, men hvis du vælger afhentning i en af deres forretninger, så er fragten gratis. Det er dog ikke alle varer, som du kan hente i deres butikker. Deres leveringstid beregnes til 3-5 hverdage, men nogle varer tager længere tid at levere.

Besøg XL-byg

Sosiale Medier

Du kan følge XL-byg på disse sosiale nettverkene.

Kontakt XL-byg

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4570264219

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass