XL Møbler info

Smarte møbler til din interiør

XL Møbler skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 14 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Ja Besøg XL Møbler

XL Møbler er en online webbutik som sælger et stort udvalg af hus- og haveprodukter.

XL Møbler skjermbilde
Smarte sofaer til stuen i forskellige former

Sofaer

XL Møbler har et kæmpe udvalg af over 1.000 sofaer som for eksempel chaiselong sofaer, sovesofaer og daybeds. Der er også produkter her, som du skal bruge til plejningen af dine sofaer, samt puder og andet.

Tilbud og outlet

XL Møbler har tilbuds- og outletkategorier. I tilbudskategorien kan du finde møbler som er på tilbud, og i outletkategorien finder du blandt andet udgået modeller, lagervarer og produkter med småfejl. Det kan for eksempel være en kontorstol, hvor noget af soffet er gået af.

Kundeservice

Der er ikke nogen kundeservice email hos XL Møbler, men du kan bruge deres formular på hjemmesiden til at sende dem en email. Du kan bruge deres telefon support i forskellige timer, afhængig af hvilken butik, du ringer til. Du kan se disse tider på deres ‘kontakt os’ side.

Desuden har de også en pop-op chat, som du kan bruge gennem Facebook Messenger eller gennem deres hjemmeside. Her kan du chatte live med deres medarbejdere.

PriceRunner købsgaranti

XL Møbler har PriceRunners købsgaranti, som dækker køb op til 50.000 DKK, og det er helt gratis.

Prismatch

Denne online webshop har prismatch for at garantere, at de har de bedste priser. Der er dog nogle regler, som du skal følge for at gøre brug af dette, og du kan finde dem på deres hjemmeside.

Levering

Leveringstiden og leveringsprisen er forskellige fra varer til varer alt efter vægten af forsendelsen. Køber du for eksempel en helt ny seng, kommer fragten til at koste mere end fragten på en lille bænk. De skriver dog, at leveringen aldrig vil koste mere end 595 DKK for levering til kantsten. Deres pakker sendes med Post Nord, GLS, UPS, DPD, Danske Fragtmænd, DSV eller eksterne fragtmænd.

Besøg XL Møbler

Sosiale Medier

Du kan følge XL Møbler på disse sosiale nettverkene.

Kontakt XL Møbler

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4521311341

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass