YouSee info

Mobilbredbånd, telefon og internet

YouSee skjermbilde Fri fragt: Ja Betalingsmetoder: Dankort, Mobile Pay Prismatch: Nei Besøg YouSee

YouSee er en online webshop, hvor du kan købe elektronikprodukter som mobiler, høretelefoner, abonnementer, smart ure og meget mere.

YouSee skjermbilde
Apple iPhones fra YouSee (SE, 13 Pro og 13 Pro Max)

Mærker

YouSee tilbyder produkter fra kendte mærker som Apple, Samsung, Xiaomi, Nokia og mange flere. De har for eksempel iPhones og Samsung Galaxy telefoner, som du kan købe som afdragsordning.

Internet behov

Hvis du er i tvivl om hvilken internethastighed, du skal bruge, så har YouSee en internet test, som kan give dig en ide om, hvor meget hastighed, du behøver.

Mobilabonnement

YouSee tilbyder mobilabonnement og præler med Danmarks bedste 5G mobilnetværk, som du kan opleve i hele landet. Du kan også få op til 30 GB roaming, fri tale, sms og mms samt andet, når du rejser i 48 lande. Desuden har de også et YouSee musikabonnement og mere.

Ingen filtersystem

Der er ikke noget filtersystem udover mærke-filtrert, hos YouSee. Så du kan ikke sortere deres produkter efter behov, men det er ikke så slemt, da de ikke har mange varer.

TV-pakke fordele

Du kan få en masse streaming tjenester med i TV-pakken hos YouSee som for eksempel Disney+, Netflix, Viaplay, TV 2 PLAY og HBO Max.

Kundeservice telefon

YouSee har en kundeservice telefon, som du kan ringe til med dine spørgsmål. De har også hjælp til opsætningen af dine produkter her, og de skriver på deres hjemmesiden, at de ringer dig op inden for 30 sekunder. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit telefonnummer.

Returret

Der står ikke noget på YouSees hjemmeside om din returret, men du har 14 dages lovpligt returret, når du handler på nettet i Danmark og EU. Det gælder både køb af produkter og ydelser.

Besøg YouSee

Sosiale Medier

Du kan følge YouSee på disse sosiale nettverkene.

Kontakt YouSee

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass