Zara info

Populær tøjbutik i Danmark

Zara skjermbilde Fri fragt: Nej Retur: 30 dages returret Betalingsmetoder: Dankort, Gavekort, Klarna, PayPal Prismatch: Nei Besøg Zara

Zara er en online webbutik der sælger tøj til mænd, kvinder og børn. De har også makeupprodukter.

Zara skjermbilde
Nederdele fra Zara i varme farver

Tøj indsamlingsprogram

I samarbejde med lokale almennyttige organisationer indsamler Zara det tøj, der ikke længere bliver brugt, og giver det et nyt liv. I øjeblikket er dette muligt i deres fysiske butikker, og de arbejder på at kunne gøre det online.

Navigationsbaren er fastlåst

Når du scroller ned ad Zaras hjemmeside, sidder så følger navigationsbaren med. Nogle gange blokere den de ting, som står i toppe af siden, hvilket kan være træls.

Prissortering

Hos Zara er det muligt at sortere dine varer efter pris, men i modsætning til andre online webshops, så kan du ikke sortere varerne fra laveste til dyreste og omvendt. Så hvis du vil se på kjoler, tasker eller andre varer, så kan du godt nedskrænke prisen i et interval, og udelukkende se varer i en bestemt prisklasse.

Fragt

Fragten er ikke gratis hos Zara, men hvis du lever til en Zara butik nær dig, så kan du få gratis forsendelse. Ordrer over 400 DKK bliver også gratis, hvis du vælger et afhentningssted, men levering til døren koster 49 DKK.

Support

Der er ingen email og telefon support, men du kan chatte med dem live i deres kundeservice chat indenfor forskellige tidsintervaller.

Besøg Zara

Sosiale Medier

Du kan følge Zara på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Zara

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass
? Annonser vises bare dersom du ga samtykke Annonseplass